• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
VOLEYBOLUN ŞAHIYIZ GÜRKAN ERTAÇ

VOLEYBOLUN ŞAHIYIZ

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.11.2015, 00:00
Bayanlarda Türk Voleybolunun geldiği yer gerçekten kıvanç verici. Onlara boşuna Filenin Sultanları demedik. Bir zamanlar TV'lerde izleyip hayran kaldığımız ülke takımlarına artık set bile vermiyoruz. Erkeklerde de takımlarımız çok iyi gidiyor. Denizbank Bayanlar CEV Şampiyonlar Liginde üç takımımız birden rakiplerini yenerek final-four yolunda gidişlerini sürdürdü. VakıfBank, B Grubu'nun 2. haftasında, deplasmanda Polonya'nın Atom Trefl takımını 3-0 yendi. Gruptaki ilk maçta İtalya'nın Gorgonzola takımını 3-1 yenen VakıfBank, 2'de 2 yaptı. Eczacıbaşı C Grubu 2. haftasında deplasmanda Çek Cumhuriyeti'nin Prostejov takımını 3-0 yendi. F.Bahçe Grundig ise Azerbaycan Telekom Bakü önünde 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 3-2 çevirmesini bildi, liderliğini sürdürdü. CEV Cup'ta ise G.Saray, 1. turda İsviçre'den Viteos Neuchatel'i her iki maçta da yenerek tur atladı. Challenge Kupası 2. tur ilk maçında Yunan Pannaxiakos'u 3- 0 yenen İmperial Hastanesi İdmanocağı tura göz kırptı. Erkekler Şampiyonlar Liginde ARKAS ve Halkbank'ın galibiyetleri, CEV Cup'ta İst.B.Belediye'nın, Bosna Mladost'u deplasmanda 3-1 yenmesi sevincimizi katlayan sonuçlar.

Yarın İzmir derbisine koşalım

İzmir Atatürk Voleybol Salonunda yarın peşpeşe üç maç var. 14.30'da Işıkkent-Maltepe, 16.30'da ARKAS- Işık Üniv. ikinci lig bayan maçları var. Ancak günün en önemli olayı 18.30'daki ARKAS-Balspor derbisi. ARKAS, Avrupa'daki başarısının aksine, ligde hayret edilecek sonuçlar alıyor. BAL İnegöl'ü yendi, sonraki iki maçında ise yenildi. Galibiyetsiz Beşiktaş'a 3-0 yenilmeleri hayal kırıklığı! Bakalım yarınki maçta şans hangi takıma gülecek? Üç maç izleyecek voleybolseverlerin ise keyfine doyum olmayacak, o kesin.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA