• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Minimini Şimşekler GÜRKAN ERTAÇ

Minimini Şimşekler

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.10.2017, 00:00

İzmirspor bir zamanlar sadece futbolda değil, basketbol ve voleybol başta diğer branşlarda da başarılarıyla alkışlanıyordu.
Geçen zaman lacivert-beyazlıları öğüttü, futbol takımı Amatör Küme'de bocalıyor, diğer branşlarda da ses, seda çıkmıyordu.
Ama Voleybol Şubesi Başkanı Emin Ustuğ yönetiminde ve Berkant Çakır Çakır'ın başantrenörlüğünde bayan voleybol takımı İkinci Ligde yaşları küçük kız voleybolcularla başarıdan başarıya koşuyor, grubunda 2 maçta 2 galibiyetle zirvede bulunuyor.
İki Antalya takımını, Şimşeklerspor ve Park Antalya'yı 3-0 yendiler. Kadroda Sude Kizli 13, Ceren Koç ile Sudecan Ekelik 14'er yaşında. Merve Sena Çankaya'nın yaşı ise 16. Melisa Ünal (18), Nazlıcan Kurnaz ve Nilay Sevinç (19), Büşra Ulusoy 20'sinde. Takımın tecrübelileri ise Sevil Sevingen (28), Bahar Çetin (24), Eda Duran (21) yaşında. Ne güzel İzmirspor'u voleybolda başarılı görmek...

MANİSA BŞB DOLUDİZGİN

Başantrenör Aykut Lale yönetiminde başarıdan başarıya koşan Manisa B.Ş.Belediyespor bayan voleybol takımı Birinci Lig (A) Grubu'nda namağlup liderliğini sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar pazar günü saat 16.00'da Manisa'da ARKAS'ı da yenerek yenilmezlik unvanlarını korumaya çalışacak. Manisa B.Ş.B'nin en büyük rakibi şu anda KSK. Balıkesir B.Ş.Belediye aldığı bir yenilgiye rağmen iddialı. THY ise İstanbul'un zirve mücadelesi yapan temsilcisi.
Son maçta Rota Koleji'nden 3-2 ile zor sıyrılması ilginçti.

ARKAS İÇERDE, JEOPARK DEPLASMANDA

EFELER Ligi'nde Ege'nin temsilcilerinden ARKAS, pazar günü İzmir Venus Atatürk Kompleksi'nde saat 15.00'te zirvedeki rakiplerinden İstanbul B.Ş.Belediye'yi ağırlayacak.
Ligde Belediye ikinci, ARKAS ise 3.sırada. Maçın son derece zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.
Bu sezon Efeler Ligine terfi eden ligde tutunma hedefindeki Jeopark Kula ise yarın saat 14.00'te İstanbul'da F.Bahçe'ye sürpriz yapmaya çalışacak. Pazar günkü diğer maçlar: 14.30 Maliye M.Piyango-Afjet Afyonspor, 16.00 Gümüşhane Torul-Halkbank, 16.30 Ziraat Bankası-İnegöl, 17.00 G.Saray-Beşiktaş.

KSK 29 EKİM'DE ŞÖLEN DÜZENLEDİ

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımının deplasmanda Yeşil Bayramiç'i 3-1 yenerek 5'te 5 yapması ve namağlup unvanını koruması çalkantılar içersindeki yeşil-kırmızılı camiaya tek teselli olup moral verirken ,başkan Serkan Ergüven taraftarları pazar günü saat 16.00'da Mustafa Kemal Paşa Salonu'nda Rota Koleji ile yapacakları maça davet ederek, "Hem kazanarak yenilmezliğimizi koruyacak, hem de Cumhuriyet Bayramı bir şölenle kutlayacağız" dedi. Kaf-Kaf'lar pazar günü maça gelen herkese birer Türk bayrağı armağan edecek ayrıca Karşıyaka Belediye Bandosu da marşlar çalacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA