• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Derbi için tartamadık GÜRKAN ERTAÇ

Derbi için tartamadık

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2017, 00:00

Maçın ismi F.Bahçe-Evkur Malatya idi, ama herkesin merak ettiği önümüzdeki hafta sarı-lacivertlilerin G.Saray deplasmanında ne yapacağı, derbiyi kazanma şansının ne ölçüde olacağıydı.
Fırtına gibi girdi maça F.Bahçe ve gol atma özürlü Ozan Tufan ve son maçlarda forvetsiz takımın (Soldado yine dün konu mankeni gibiydi, hiçbirşey yapamadı) golcülüğünü üstlenen Giuliano ile iki gol buldu. İlk 15 dakikanın yorumu şuydu:"Bu Fener, G.Saray'a kök söktürür..." Sonra baktık, tel tel dökülen, hata üstüne hata yapan bir defans. Boutaib bomboş durumda Kameni'ye takılmasa, ardından Kameni ile yan direkler kurtarıcılığa soyunmasa skor değişecek, F.Bahçe sıkıntıya girecekti. Hasan Ali'nin üçüncü golü galibiyet garantisi oldu. Bunları gördükten sonra da yorum şuydu:
"Bu defans böyle hatalar yaparsa Galatasaray önünde dağılır gider..." Bu konuda tek umut ise şu: Skrtel'in bir maçlık cezası sona erdi, derbi maçta oynayacak.

SOLDADO YİNE YOKTU

Gelelim, forvet için fısıltı gazetesinin yaydığına. Soldado, Malatya önünde yine Janssen'in oynatılacağını duyunca, Kocaman'a, "Bana niye şans vermiyorsun.
Boşuna mı aldınız?" demiş. Kocaman da ona forma vermiş. Kocaman'ın böyle bir reste taviz vereceğine, böyle bir olayın yaşandığına inanmıyorum ama gerçekse Soldado efendi eski şöhretinden kırıntılar dökse sahaya. Hani o eski güzel gollerden hatırladıkları kaldıysa...Türk Futbolunun gerçeği, ya sakat geliyorlar buraya Van Persie ve Soldado gibi, ya da formsuzluklarına aldırış etmiyorlar.
Van Der Wiel gibi kayıpları da yaşadık F.Bahçe'de. Maç başına para alsalar bak nasıl oynarlar. Ama milyon Euro'lar garantide, kimin umrunda? Nabil Dirar'ın takıma katkısı da merak konusuydu. İlk golde Ozan Tufan'a yaptığı asist dışında bal yapmayan arıydı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA