• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fener’in Sultanları namağlup GÜRKAN ERTAÇ

Fener’in Sultanları namağlup

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.11.2017, 00:00

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, ezeli rakibi G.Saray'ı deplasmanda 3-1 yenerek Sultanlar Ligi'nde 5'e 5 yaparak namağlup unvanını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerde Eda Erdem, Brezilyalı Pereira ile Polen'in toplam 44 sayı, 8 blokla oynamaları üstünlük sağladı. Maçın kötü yüzü, G.Saray Başantrenörü Ataman Güneyligil'in maçtan sonra yardımcı hakem Metin Korkut'a saldırıp file sarsarak koparmaya çalışmasıydı.
Centilmenler sporu voleybolda bu tip sahneleri görmek istemiyoruz.

Zirve yarışı kızışıyor

Dokuz takım bulunduğu için Ege Ligi olarak adlandırdığımız Bayanlar Birinci Lig (A) Grubu'nda bu hafta birbirinden güzel maçlar var. Namağlup KSK, yarın saat 16.00'da Bahçelievler'in konuğu.
Haftanın maçı ise pazar günü saat 16.00'da Balıkesir'de Balıkesir B.Ş.B ile THY arasında.
Bal-Kes'ler çok iyi bir kadroya sahip, hedefleri Sultanlar Ligi. Türk Hava Yolları da paraya kıydı, önemli transferler yaptı, henüz yenilgi yüzü görmedi. Aynı gün 15.00'te namağlup lider Manisa B.Ş.B, 15.00'te Sarıyer deplasmanında terleyecek. Diğer maçların programı:
13.00 Y.Bayramiç-Alaşehir B.14.00 Rota Koleji-Yeşilyurt, 16.00 ARKAS-Salihli B., 18.00 İzmir B.Ş.B-Maltepe Yalı.

Karşıyaka bitti demeden bitmez

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı, yabancısız mücadele ettiği halde namağlup şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor. Kaf-Kaf'lı gençlerin en büyük özelliği yenik duruma düşmelerine rağmen maçı bırakmamaları ve sonuna dek savaşıp kazanmaları. Sarıyer önünde 2-0 yenikken büyük dönüş gerçekleştirip 3-2 kazandılar.
Rota Koleji maçında da 2-1 yeniktiler, maça asılarak 3-2 ile çevirdiler, "Biz bitti demeden bitmez" dediler.
Başantrenör Tamer Çamlıbel oyuncularının özverisini överek, "Geçen sezondan kalma kazanma alışkanlığımız var. Oyuncularım ne duruma düşersek düşelim kopmuyorlar. Tabii KSK taraftarının büyük desteğine de şükran borçluyuz" diyor.
KSK, fedakarlıklarla gerçekleştirdiği voleybol salonunu tamamlamak için büyük gayret sarfediyor. Şube Başkanı Serkan Ergüven bile her maç şeref tribününde oturmak için 100 lira verdiği halde, divan kurulu ve ana yönetimden bu parayı vermemek için direnenleri duyuyoruz.
Ayıptır, yakışmaz.

ARKAS'a dev rakip

Efeler Ligi'nde şampiyonluğa oynayan ARKAS, pazar günü saat 14.00'te son derece kritik bir sınava çıkıyor, Ankara'da kendisi gibi iddialı Halkbank ile karşılaşıyor.
TRT Spor maçı naklen verecek.
Ligde ilk yılın yaşayan çiçeği burnunda Jepork Kula Belediye 16.00'da ağırlayacağı Gümüşhane Torul'u yenerek alt sıralardan kurtulmak hedefinde. Diğer maçların programı: 14.00 Beşiktaş-Maliye M.P, 15.00 Afyon Yüntaş-Ziraat Bankası, 16.00 İnegöl-F.Bahçe, 17.00 İst.B.B-G.Saray.

Jovoviç'e helal olsun

Cumhuriyet Bayramı'nın 94.yılını hepimiz coşkuyla kutladık.
Ama en anlamlı hareketi ARKAS Voleybol Takımının Sırp pasörü Nikola Jovoviç yaptı.
Jovoviç, medya hesabından yayınladığı mesajda, "Türk ulusunun bayramını kutluyorum. En az Türkler kadar gurur duyuyorum" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA