• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Artık gitme zamanı GÜRKAN ERTAÇ

Artık gitme zamanı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.10.2017, 00:00

O nlar KSK için canını verenlerdi. İzmir işgalcilerine bir zeytin ağacı altında arkadaşlarıyla bez topla meydan okuyan ve 1912'de kulübü kuran Kadızade Zühtü Işıl... Pertev ağabey (Molay) senin KSK'ye yaptığın katkıları kim yadsıyabilir ki ? Futbolcu, kaptan, başkan, KSK'nin herşeyi Gazcı Erol (Özışıkçılar), seni bu camia unutur mu? Ali Ulvi Kiremitçiler... Kulübü için servet harcadığını, yalıdaki daireden iki gözlü eve taşındığı halde, "Kaf-Kaf'a canım feda" dediğini bilenlerdenim. Neredeydik, nerelere geldik? Başkanlık o kadar ucuzladı ki...

BEYLER, NERDESİNİZ ?

Çok uzun yıllardır KSK kongrelerini izlerim. Camianın gerçek babası (şimdi değeri daha çok anlaşılıyor) Selçuk Yaşar, 1958'den beri genel kurullarda başı çekerdi.
Ön sırada yanında olmak için yarış edilirdi.
Ve denirdi ki, "Yaşar olmasa biz bu kulübü öyle güzel yönetiriz..." İsimlerini saymaya gerek yok. Onları herkes tanıyor. Öyleleri var ki, yılda kulübe 1 milyon atsa kılı kıpırdamaz. Nerdesiniz, KSK ile kazandığınız ünün bedelini ödemenin zamanı geçiyor.

VAPUR BATIYOR, BİLESİNİZ

Eskiden KSK'nin sembolü vapurdu.
Alsancak'ta takım kazandıysa herkes Vapur İskelesi'ne koşar, yeşil-kırmızı zafer hep birlikte kutlanırdı. Şimdi vapur batıyor beyler.
Elinde buruşturduğu 10 lirayı taraftarın açtığı kampanyaya elleri titreyerek bağışlayan çocuk kadar da mı vefanız yok. KSK'ın sözümona büyükleri... Artık harekete geçmeniz için son çağrı. Ali Koç'un F.Bahçe'de yaptığı gibi camianın güvendiği isimlerden bir yönetim yapmalı ve artık maddi yönden tıkandığı halde, bırakmamak için direnen ve taraftarın kampanyasından medet uman Mutlu Altuğ'u seçimli kongre için zorlamalısınız.
Hani KSK aşk ve kara sevdaydı..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA