• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Filede aşk başkadır GÜRKAN ERTAÇ

Filede aşk başkadır

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.05.2018, 00:00

Voleybolda antrenör ve sporcuların sporla ilgilerinin yanısıra özel hayatlarındaki ilişkileri sürekli mutlu sonla noktalanıyor. Perdeyi İtalyan antrenör Giovanni Guidetti açtı, öğrencisi Bahar Toksoy'la hayatını birleştirdi. Ardından bir aşk haberi de Galatasaray'dan geldi. Antrenör Ataman Güneyligil, takım kaptanı Nihan'a gönlünü kaptırmıştı. Bu birliktelik de ideal bir çiftin beraberliği olarak evliliğe kadar gitti. Şimdi de üçüncü mutluluk haberi İzmir'den.
ARKAS başantrenörü Glenn Hoag'ın Tevfik Fikret Altekma'da oynayan oğlu Christopher, ARKAS'ın bayan voleybolcusu Cansu Güngör'e sevdalandı.
Düğün, ARKAS'ın patronu Lucien Arkas'ın bağlarının bulunduğu La Mahzen'de yapıldı.

YILIN BOMBASI KİM

Eczacıbaşı VitrA yılın en büyük transfer bombasını patlattı, F.Bahçe'nin G.Kore'li eski yıldızı Yeon-Koung Kim'i kadrosuna kattı. Kim, 2012 Londra Olimpiyatları'nda "En Değerli Oyuncu" (MVP) ödülünü kazanmış, F.Bahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapmıştı. Eczacıbaşı VitrA menajeri Nalan Ural, "Kim, yıllarca ülkemizde de oynamış, çok yetenekli ve başarılı bir voleybolcu. Bizi şampiyonluğa götüreceğine inanıyorum" dedi.

CENTİLMENLİK DİLERİZ DİĞER BRANŞLARA DA YANSIR

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK), Fair Play düşünce ve davranışını ülke genelinde yayma ve benimsetme amaçlı faaliyetleri kapsamında sürdürdüğü "2017 Türkiye Fair-Play Ödülleri" sahiplerini buldu. 2016-2017 Voleybol Sezonu final serisinde F.Bahçe ile G.Saray arasındaki Vestel Venus Sultanlar Ligi maçı sonrası her iki takım oyuncuları örnek davranış göstererek, birlikte fotoğraf çektirip, hep birlikte dostluk görüntüsü sergilemişlerdi. Bu güzel davranış sebebiyle F.Bahçe ve G.Saray, Sportif Fair-Play Davranış Dalı'nda "Şeref Diploması" ödülüne layık görüldüler. "Şeref Diploması" ödülünü, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, F.Bahçe Kaptanı Bahar Toksoy Guidetti ile Galatasaray'lı Nursevil Aydınlar birlikte aldı.

Vakıfbank Genç şampiyon oldu

Vakıfbank Genç Takımı 7'de 7 ile namağlup Türkiye Şampiyonu oldu.

Vakıfbank, Türkiye ve Avrupa'nın en iyi liberosu seçilen Gizem Örge Güner ile sözleşme yeniledi.


ARKAS'ın yollarını ayırdığı Alman smaçör Christian Fromm, Polonya'nın Jastrzebsky Wegiel takımına gitti.

Arhavi Belediyespor, Halkbank'tan pasör Mustafa'yı aldı.

İnegöl Belediyespor, Almanya'nın Berlin Reeycling Volleys'ten Kanadalı smaçör Steven Marshall'ı transfer etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA