• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yepyeni Arkas GÜRKAN ERTAÇ

Yepyeni Arkas

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.05.2018, 00:00

İzmir ve Türk Voleybolunun gözbebeği ARKAS 2018-2019 sezonuna da kabuk değiştirerek yepyeni bir kadroyla başlıyor. Mavibeyazlılar Brezilyalı pasör Murillo Radke'yi, Slovenyalı smaçör Robert Taht'ı aldı, Kübalı Sanchez, Alman Fromm, Sırp pasör Jovoviç'le yolları ayırdı. Smaçör Gökhan Gökgöz de uzun yıllar formasını giydiği takımdan ayrıldı. ARKAS'ın 2018- 2019 sezonu kadrosu şöyle: Mustafa Koç, Mert Matiç, Çağatay Durmaz, Yiğit Gülmezoğlu, Joao Paulo Bravo, Adis Lagumdzija, Hasan Sıkar, Burak Mert, Caner Ergül, Muhammed Kaya, Mustafa Cengiz, Murillo Radke ve Robert Taht.

SERAMİKSAN'I KAYBETMEMELİYİZ

Seramiksan, Turgutlu'dan doğan bir ışık olarak Türk Voleybolunda Sultanlar Ligi'ni renklendiren takımlar arasında.
Kasaba sporda ses getiriyorsa bu Seramiksan sayesinde olmuştu.
Salon her maç dolup dolup taşıyor başarılar sporseverleri mutlu ediyordu. Dün Seramiksan'dan gelen mesajla adeta beynimizden vurulduk. Mesajda Seramiksan'ın ligden çekileceği bildiriliyordu. Yazık, çok yazık. Başkan Niyazi Erkul ve yönetimin bu kararı yeniden gözden geçirip hizmete kaldığı yerden devam edeceğine inanıyor, ümitle bekliyoruz.

HOAG REKOR KIRDI

Dile kolay tam tamına 9 yıl. Kanada Milli Takım Antrenörü Glenn Hoag İzmir'e ARKAS'a geldi, pir geldi. Lacivert-beyazlı yöneticiler, bu beyefendi, sporu spor olarak kabul eden, hakemlerle boğuşmayan, yöneticisine, teknik heyetine ve sporcusuna centilmence davranan başarılı hocaya çok ısındılar.
Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir kulüpte bir voleybol antrenörünün 9 yıl üstüste çalıştığı görülmedi.
Ama ARKAS'la bütünleşen Glenn Hoag bu sezon 9. yılını geçirecek İzmir'de. Bu O'nun hakkı olduğu kadar ARKAS'lı yövneticilerin istikrar ve vefaya ne kadar önem verdiklerinin de delili. Hoag antrenörlüğe 1993 yılında Kanada'nın Sherbrooke Üniversitesinde başladı, 1999-2003'te Paris Volley'i çalıştırdı. 10 yıl Kanada Milli Takımında görev yaptı.

KOSHELEVA BREZİLYA'DA

Son 2 sezondur ülkemizde forma giyen Tatyana Kosheleva'nın önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceği belli oldu.
Sosyal medya hesabında Galatasaray camiasına veda eden Rus yıldız 2018-2019 sezonunda Brezilya'da oynayacak.
Wov'un haberine göre Kosheleva Rio de Janeiro Volei Clube'ye imza attı.

LEON'U İKNA EDEMEDİLER

Rusya'nın Zenit Kazan Voleybol Takımı erkeklerde Avrupa Şampiyonluğunu kazandı. Ama Ruslar, büyük yıldızları Kübalı Wilfredo Leon'un İtalya'nın Perugia takımına transfer olması nedeniyle şampiyonluğun keyfini doyasıya yaşayamadılar. Yönetici ve taraftarların salonu doldurarak ona şov hazırlaması ve "Gitme" ısrarları Leon'u kararından dördüremedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA