• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
TSYD İzmir’den dev şölen GÜRKAN ERTAÇ

TSYD İzmir’den dev şölen

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.08.2019, 00:00

Voleybola her geçen yıl büyük katkılarıyla tanınan Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi, geleneksel hale getirdiği sezon başı turnuvasının 5.cisini Ekim ayı içinde gerçekleştirmek üzere hazırlıklar yapıyor. İkinci Başkan Gökhan Özyurtlu yine ARKAS'ın turnuvanın lokomotifi olacağını, ayrıca sponsorlarca yapılacak diğer teklifleri de değerlendireceklerini bildirdi. Turnuvaya ARKAS ve Galatasaray'ın katılmasının kesinleştiğini belirten Özyurtlu, yurtdışından bir takımla organizasyonu daha renkli hale getirmeye çalıştıklarını bildirdi. Geçen yılın şampiyonu Fenerbahçe'nin de gelmeyi arzuladığını, ayrıca Ziraat Bankası ve İst.B.Belediye'nin de turnuvaya katılmaya aday takımlar arasına girdiklerini sözlerine ekledi. Her sezon başı mükemmel voleybol organizasyonları gerçekleştiren TSYD İzmir Şubesi'ni övgüyle .başarılar dilerim.

NAZ'DAN PEMBE HAYALLER

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Naz Aydemir Akyol, eski takımına dönüşüyle ilgili pembe hayallerini anlattı. F.Bahçe'den en son Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak ayrıldığını anlatan Naz, "Tekrardan aynı hedeflerle dönmeye çalışmak ayrı bir motivasyon. Değişik duygularla dönüyorum. Anne olmuş şekilde dönüyorum. Keyifli günler bizi bekliyor Fenerbahçe'de" şeklinde konuştu.

EYOF'TA BRONZ ALDIK

Türk Voleybolu artık her kategorideki başarılarıyla tanınıyor, dünya devleri arasında değerlendiriliyor.
Altyapı takımlarımızın başarıları da bizi gururlandırıyor.
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpiyatları Festivali'ne (EYOF)' katılan U18 Genç Kız Milli Takımımız Rusya'ya yenilerek finali vizesini kaçırndı ama üçüncülük maçında İtalya'yı 25-23, 25-21 ve 25-23'lük setlerle 3-0 mağlup ederek turnuvayı 3. sırada tamamladı ve bronz madalyanın sahibi oldu. Gençlerimiz büyük gelecek vadediyor.

FİLEDEN KISA KISA

* Ülkemizi Bayanlar CEV Cup'da temsil edecek olan G.Saray, ilk turda Türk antrenör Ferhat Akbaş'ın çalıştırdığı Polonya'nın Chemik Police takımıyla eşleşti.
* Bu sezona iddialı girecek olan Aydın B.Ş.Belediyespor, yetiştirdiği gençlere de şans tanıyor.
İç transferde smaçör Ecem Alıcı ile sözleşme yenilenirken, yetenekli gençler Cansu Ayyıldızç ile Berra Eren (A) takıma çıkarıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA