• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kuralar çekiliyor GÜRKAN ERTAÇ

Kuralar çekiliyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.08.2019, 00:00

Voleybolda 2019-2020 seon lig kur'aları önümüzdeki hafta Ankara'da Volley Hotel Ankara toplantı salonunda çekilecek.
Salı günü saat 14.00'te Efeler ve Sultanlar Ligi kur'a çekimi var. Çarşamba günü 14.00'te Birinci Ligler kadın-ğrkğkfikstürü belirlenecek. Perşembe günü de aynı saatte 2.Ligler kadın-erkek kur'a çekilişi yapılacak.

​ŞANSSIZLIĞIN BÖYLESİ
Nazlı Alkan voleybolumuzun nadide çiçeklerinden. 21 yaşında 1.88 boyundaki pasör çaprazı Nazlı, voleybolda ARKAS'ta başlayıp 3 sezon bu kulüpte oynamış, daha sonra Beşiktaş'a geçip, Samsun B.Ş.Anakent'te bir süre oynadıktan sonra yeniden İzmir'e Rota Koleji'ne dönmüştü. Lig'de Rota Koleji'nin en iyi oyuncularından biriydi. Rota Koleji isim haklarıyla birlikte Göztepe'ye devredilince sarı-kırmızılı takımın asları arasına girdi. Ve sarı-kırmızılı formayı sevinç içersinde sırtına geçirmiş ve yeni takımıyla lk antrenmana çıkmıştı ama şanssızlık Nazlı'nın yakasına yapışıverdi.
İlk idmanda bir topu karşılamak isterken ters bir hareket yaptı, çapraz bağları koptu.

Bu ağır sakatlık Nazlı Alkan'ı en az 6 ay salonlardan kopmak zorunda bırakacak. Nazıl'nın sakatlığı Göztepe Voleybol Takımı Başantrenörü İlker Alkan'ı kahretti. Dileyelim voleybolda büyük gelecek vadeden Nazlı'nın bir an önce spora dönmesi Göztepe'ye hizmete başlaması.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA