• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bizimkilerden mutlu tablolar GÜRKAN ERTAÇ

Bizimkilerden mutlu tablolar

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.08.2019, 00:00

Yaz tatilini doyasıya yaşadığımız şu günlerde İzmirli voleybolculardan iki mutluluk haberi geldi.
ARKAS Spor'un başarılı milli orta oyuncusu Mustafa Koç'un eşi Bağlan Koç, Medical Park İzmir Hastanesinde bir erkek yavru dünyaya getirdi. Alp adı verilen yavruya uzun ömür diler, Mustafa-Bağlan çiftini kutlarız.
Bir mutluluk tablosunda Filenin Sultanları'nın beyni, ünlü milli pasör Balçova'lı Cansu Özbay da gönlünü kaptırdığı Cem Erkul'la evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasındaki törende Cansu'nun şıklığı dikkat çekti.
Başarılı voleybolcumuzu ve müstakbel eşini de tebrik ediyoruz.

GENÇLERE MAŞALLAH!

Türk Voleybolunda altyapıdan yeni yıldızlar yetişiyor, takımlarımız başarılı sonuçlar alıyor.
Balkan ve Dünya Şampiyonası hazırlıklarına Ankara'da devam eden U18 Genç Kız Milli Voleybol Takımımız, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda İsveç A Kadın Milli Voleybol Takımı ile oynadığı maçı üstün bir oyundan sonra 3-1 kazandı. Setler 25-19, 26-24, 19.25 ve 25/15 sonuçlandı.
Takımımız maçı, Hilal, Sude, Damla, Pelin, Aleyna, Hanife Nur, Gülce (L), Selin (L), Zeynep (L) (Özlem, Çağla, Sabire, Elifsu, İpar, Dalia, Karmen) kadrosuyla oynadı.

KSK'DEN ÖNEMLİ DÖRTLÜ TURNUVA

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı lig öncesi Eylül ayı sonurda yapılacak bir 4'lü turnuvada sınavdan geçecek.
KSK Voleybol Yönetim Kurulu'nun, bu spor branşına destekleriyle anılan Dr.Rasih Mardinçelebi adını taşıyacak geleneksel turnuvaya Kaf-Kaf'ların yanısıra Sarıyer, Edremit Altınoluk ve İzmir B.Ş.Belediye katılacak

FİLEDEN KISA KISA

* Efeler Ligi'nde Maliye Piyango yerine ligde yer alacak olan Spor Toto geçen sezon Tokat Belediyesi Plevnespor takımında forma giyen Daudi Okello'yu renklerine bağladı. Okello birara G.Saray forması da giymişti.

* İnegöl Belediyesi takımının istatistik antrenörü Aykut Aydın aynı zamanda Kaeradağ Milli Takımının istatistik antrenörlüğünü de yapacak.

* Fenerbahçe, 20 yaşındaki genç smaçörü Anıl Dargut'u kiralık olarak Tokat Belediye Plevne'ye verdi.

*Türk Hava Yolları Bayan Voleybol Takımı sezonu önce Balkan Kupası Şampiyonluğu, ardından da Clallenge Kupası Şampiyonluğu hedefiyle açtı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA