• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gediz’in rüyası GÜRKAN ERTAÇ

Gediz’in rüyası

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.08.2019, 00:00

Manisa gerçek bir futbol kenti. Tarzanların, İzmir Efsanesi Göztepe'ye katkısı çok büyük. Güler-Gürsel Aksel Kardeşler, Fikri Bayrıl, Sadettin bir çırpıda sayıverdiklerimiz. Bizim Mümin (Özkasap) gibi bir kaleci Türk Futbol Tarihinde kaç tane var ? Muzaffer Etçil, Haluk Erginer ve Sabahattin Kayhan nasıl unutulur ki ?

​CENGİZ ERGÜN VE KURMAYLARI
Ve daha sonra yaşantısı boyunca Manisa sporuna hizmeti şiar edinen Cengiz Ergün'ün başkanlığı döneminde Manisa bin futbol mabedi olarak her zaman anıldı, başarılarla yadedildi. Hala Türk Futbolunun anıt isimleri Arda Turan, Selçuk İnan, Caner Erkin, Hakan Balta, Volkan Babacan ve daha bir çoğu şöhretlerini Manisa'ya borçludur. Daha sonra hatalarla Manisaspor çöktü, bunun üzerinde duracak değilim. Manisa yine eski görkemli günlerine nasıl kavuşur ? Özel reçetesi de Büyük Başkan Cengiz Ergün. O'nun her zamanki önderliğyle Manisaspor FK ile gümbür gümbür geliyor. İdealist başkan Mevlüt Aktan, kulübün CEO'su Levent Devrim ve yöneticiler, altyapıya eğilip başarı merdivenlerini sağlamcı çıkıyorlar. Türkiye Şampiyonu U-14 takımının, Ege Bölgesi'nde şampiyonluğu bırakmayan U-15 takımının genç yetenekleri mutlaka yakın gelecekte birer Arda ya da Selçuk niye olmasın ki ? 2. Lig'de şampiyonluğu son anda kaybeden (A) takım lokomotif. Hedef önce 1.Lig, sonra da Süper Lig. Benim tanıdığım Cengiz Ergün tuttuğunu koparır. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve Levent Devrim'in gözlerinde hırs, hizmet ve başarı ışığı gördüm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA