• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Korttan kısa kısa NECDET KESTELLİ

Korttan kısa kısa

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.11.2015, 00:00
Milli raketimiz Pemra Özgen, İngiltere'de katıldığı 25 bin dolar ödüllü ITF Turnuvası'nda son sekizde yenilerek turnuvaya veda etti. Milli raket Marsel İlhan, Fransa'da katıldığı ATP Challenger turnuvasında ikinci turda elendi. Dünya tenis antrenörleri 1. Kademe semineri Türkiye'de, Antalya'da 23-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. Ulaş Can yönetiminde yeni bir spor programı SportsTV ekranlarında başlıyor, kaçırmayın. Fed Cup'ta Rus takımı, Sharapova'ya rağmen Çek'lere yenilmekten kurtulamadı. Son güne 2-2 beraberlikle giren takımlar arasındaki şampiyonluğu son gün oynanan çift maçı çözdü.

Teşekkürler BÜYÜKAKÇAY

Çağla Büyükakçay, Dubai'de elde ettiği başarılar ile Türk Tenis tarihindeki yerini zenginleştirdi. Bu büyük başarıdan dolayı hem Çağla'yı, hem de özverili koçu Can Üner'i candan kutluyorum. 26 yaşındaki milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Can Üner'in koçluğunda Dubai'de, toplam 75 bin dolar ödüllü Al Habtoor Tennis Challenge Turnuvasında iki kupa birden kaldırarak böylesi büyük bir turnuvada hem tekler, hem de çiftler zaferini kazanan ilk Türk raket oldu. Yarı finalde yine milli oyuncumuz İpek Soylu'yu yenen Çağla, çıktığı tekler finalinde de dünya 106 numarası Çek Klara Koukalova'yı, 3 setlik çekişmeli bir maçtan sonra mağlup ederek şampiyonluğu kazandı. Daha sonra, Yunan Maria Sakkari ile beraber çıktığı çiftler finalinde de İpek Soylu ile Belçikalı Elise Mertens takımını yenerek çifte şampiyonluk sevinci yaşadı.

Başak çifte zafer yaşadı

Bir çifte zafer de 21 yaşındaki milli oyuncumuz Başak Eraydın'dan geldi... Başak, koçu Kudret Bayram ile çok çalışarak yükselişine devam ediyor. 2015 yılı içinde WTA klasmanındaki turnuvalarda elde ettiği yüksek galibiyet oranı ile 360 basamak yükselmeyi bildi. Son olarak Belarus'un başkenti Minsk'te katıldığı toplam 25 bin dolar ödüllü ITF Pavlov Cup Turnuvası'nda, çiftlerde şampiyon, teklerde de ikinci olarak tamamladı.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA