• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni tenis yılı NECDET KESTELLİ

Yeni tenis yılı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.12.2015, 00:00
Türkiye Tenis Federasyonu'nun açıklamasına göre genç seniorlar ve senior tenisçilerin Manisa da gerçekleşen son klasman turnuvasından sonra Türkiye sıralamaları belli oldu ve bu sıralamalar ışığında ilk sekiz oyuncunun katılacağı 2016 yılı milli takım seçmelerinin tarihi ilan edildi.
Aynı haberi daha sonra RMG'de yayınladı. Ancak RMG ile yollarını yıl sonunda ayıracağını duyurmuş olan Türkiye Tenis Federasyonu Yönetimi, senior tenisi ile ilgili gelişmeleri henüz açıklamadı. Yeni yıla girerken büyük tereddütler yaratacak bu durum hakkında acilen karar verilip bir an önce yayınlanmasında yarar var. İlgililere duyurulur.

Kültürpark'ta seçim zamanı

Kültürpark Tenis Kulübü Derneği yeni başkanını, 10 Ocak 2016 Pazar günü kulüp tesislerinde yapılacak genel kurulda seçecek. Malum, derneklerde her 2 yılda bir yapılan başkanlık seçimleri, yönetime adaylığını koyan başkanlar ve ekiplerinin, ciddi bir hizmet yarışı içine girmesine vesile olmakta. Taraflar kulübü, mevcut durumundan daha yukarılara çıkaracakları iddiasıyla, öncelikle unutulmuş üyeleri tekrar hatırlayıp, arayıp sorarak ve sorunlarını dinleyerek çalışmalar yaparlar. Bu veriler ve kendi vizyonları ışığında geleceğin program ve öneri projelerini hazırlarlar, kulüplerine olan borçlarını ödemeye çalışırlar. Yeter ki bu çalışmalar tarafsızlık içinde, kulübün birlikteliğine, mevcut dostluklara zarar vermeden kulüp bütünlüğü ve istisnasız tüm üyeler için yapılsın ve aday ekipler gönüllü, çalışkan, sevilen, sayılan, güvenilir ve konularında tecrübeli kişilerden oluşsun. Hayırlı olsun...

Tenis ekonomisi


Tenis sporu yönetimlerinde, CEO pozisyonu ve yetkisinde bulunan seçilmişlerle dünyanın önde gelen büyük firmaları günümüzde artık tenisin tüm ekonomik yönlerini kullanıp yenilikler uygulayarak başarılı oluyor, kurumlarını yukarılara taşıyorlar. Bu tenisin vitrine çıkmasını sağladığı gibi, başta çocuklar olmak üzere tenise olan ilgi duyanların çoğalmasına ve tüm yıla yayılarak daha çok izlenmesine, daha çok sevilip yayılmasına ve sürekli gündemde kalmasına katkıda bulunuyorlar. Oyuncular da hem tenisi geliştiriyor, hem de büyük paralar kazanıyorlar. Kazandıkça vakıflar kurmaya ve tenise/insanlığa katkı sağlıyorlar. Sevenleri de bu büyük gelişmenin bir parçası oluyorlar.
Ne mutlu böyle çalışanlara...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA