• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İPEK SOYLU’YA MAŞALLAH NECDET KESTELLİ

İPEK SOYLU'YA MAŞALLAH

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.11.2016, 00:00

Milli tenisçimiz İpek Soylu başarılar köprüsünden hızla ilerliyor. Yıldız oyuncumuz yer aldığı yılın son WTA 125K Taipei turnuvasında ilk turu geçti. Dünya eski 5 numarası 33 yaşındaki Daniela Hantuchova ile oynadığı maçın üçüncü setinde rakibinin sakatlanmasıyla maçı kazanmış olan İpek Soylu ikinci tura yükselmesini bildi. Gelecektes çok daha iyi oynamasını bekliyorum. Hanım tenisçilerimiz Çağla olsun, İpek olsun, Türkiye'nin aydınlık yüzleri.

ÇEK'LER BUNU HEP YAPIYOR

FED Cup finalleri Fransa'nın Strasbourg kentinde yapıldı ve son senelerin şampiyonu Çek Cumhuriyeti takımı başarılarına bir yenisi ekledi, epeydir final yüzü göremeyen Fransa'yı çok çekişmeli maçlar sonunda son çiftler maçını da alarak elemeyi bildi.

NADAL VE FEDERER ARANIYOR

TEB'e büyük bir övgü, küçük bir uyarı Ankara'daki TEB BNP Paribas Tennis Stars - Yıldızlar geçidindeki Pat Cash / Marsel İlhan maçını izledim.
Ne olursa olsun iyinin yanında vasatı da Türk halkının beğenisine sunan tenis dostu TEB bankasına ve yöneticilerine teşekkür edelim. Tribünler tıklım tıklım doluydu ve seyirciler mutluydu. İşin maddi getirisi ve reklamı beni hiç ilgilendirmese de tenisi tanıtmak ve sevdirmek için yapılan bu ve buna benzer gösteriler tabii ki faydalıdır ve sık sık yapılmalıdır. Ancak dengesiz davranış ve hareketleri ile zoraki "Show" yapmaya kalkan 51 yaşındaki bir eski büyük Wimbledon Şampiyonunu, yeni veteranı büyük paralarla Türk halkına sunmadan önce iyi düşünmek gerek.
İsim efsane ve güzel ama gösteri fiyasko Maalesef. Buradaki amacın tenisin içinde olabilecek çocuklara, gençlere birşeyler öğretmeye yönelik olmasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Yoksa kaş yapalım derken göz çıkarılabilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA