• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İstanbul Cup heyecanı NECDET KESTELLİ

İstanbul Cup heyecanı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.04.2017, 00:00

Bana göre doğrudan WC ile ana tabloda oynaması gereken Başak Eraydın ilk iki turu büyük çaba harcayarak geçti ve şimdi ana tabloda mücadele edecek. Ancak turnuvalarda maç oynadıkça açılır oyuncular ve rahatlarlar... Güvenleri gelir ve daha ısınmış olurlar. Bu bakımdan rakibi Bulgar Pironkova olsa da her şey olabilir.
Güveniyoruz O'na. Diğer oyuncularımız Melis Sezer, İpek Öz ve Berfu Cengiz ise maalesef elemelerin daha ilk turunda kaybettiler. Tecrübe kazanmış olduklarını düşünüyorum.
Doğrudan ana tabloda mücadele edecek olan Çağla Büyükakçay'ın yanında WC ile İpek Soylu, Pemra Özgen ve Ayla Aksu'ya Başak Eraydın'da elemelerde gösterdiği performans ile müthiş maçlar kazanarak katıldı.
Belki iki maç fazla yaptı ama turnuvanın devamında bu ona büyük bir katkıdır. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum.

Monte Carlo şaşırttı

Toprak kortta oyun zordur. Özellikle de sert zemin ustalarına. Federer'in yokluğunda önce Murray, sonrada Djokovic turnuva dışında kalırken toprak kortların kralı, tikleri artsa da Nadal neticeye ulaştı ve nihayet yüzü gülmeye başladı. Kutluyoruz. Umarız böyle devam eder. Ancak Fransa açığı da kazanabilmesi için bunlar yetmez... Rakipler zor olacak bu sene. Nadal Barcelona Açık'ta 10. şampiyonluğuna koşarken Andy Murray, Dominic Thiem ve David Goffin onu yalnız bırakmadı. Goffin'inde onunla görülecek yeni bir hesabı var. Göreceğiz.

Veteranlık eğlence midir?

Veteranlık yalnız eğlence değildir.
Veteranlığın özünde yarışma ve mücadele heyecanı vardır. Bunun göz ardı edilmemesi gerekir demek istiyor sevgili Erol Demir. Ayni haftada ve ayni şehirde oynanmasına izin verilen ve çakışan turnuvalar... Yok olmaya yüz tutan milli takım seçmeleri için çok önemli olan klasman turnuvaları...
Klasman puanlarının artık değerinin azalmış ve daha çok fikstür çekimlerinde kullanılıyor olması...
Veteranları üzmekte...
Bunları gündeme getirdiği için Erol'a teşekkür ederiz.

Macaristan'da ilk açık!

Lucas Pouille, İvo Karloviç, Fognini ve Verdasco Macaristan da gerçekleşek bu ilk ATP World Tour'da, puan kaybı riski olmadan tersine aldıklarını doğrudan kendi hanelerine yazaraktan mücadele edecekler. İyi fikir değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA