• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Antalya’da çim heyecanı NECDET KESTELLİ

Antalya’da çim heyecanı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.06.2017, 00:00

Antalya'da 1 Temmuz'a kadar sürecek ilk ATP çim kort Antalya Open Turnuvası, dünya 8 numarası Avusturyalı Dominic Thiem ve milli tenisçi Marsel İlhan'ın Aspendos Antik Tiyatrosu'nda yaptıkları tanıtım gösterisi ile başlamış oldu. Elemelere ve çim zemindeki ilk turnuvalarına katılan Altuğ Çelikbilek, Anıl Yüksel ve Sarp Ağabigün maalesef ilk turda mağlup oldular.
Thiem, Lorenzi, Verdasco ve Ferrer gibi dünya yıldızlarının arasında ana tablo da oynayan bir numaramız 21 yaşındaki Cem İlkel ilk turda maçı ucundan kaçırdı ve turnuvaya veda etti. Çiftlerde ise Altuna/Ferrer ikilisi, Hint tandem Purav Raja/Divij Sharan'a karşı kaybetti ve ikinci turu göremedi. Bu yenilgiler ardından, 8 numaralı seribaşı olan rakibi Klizan oyunu bırakmış olsa da bir Türk oyuncunun, 30 yaşında ki Marsel İlhan'ın ikinci tura çıkması yüzümüzü güldürdü. Umarız devam eder.

Denize girdi elendi!

Büyük bir sürpriz de; çok denize giren 1 numaralı seri başı Avusturyalı Dominic Thiem elemelerden gelen Hintli Ramkumar Ramanathan'a yenilerek turnuvaya ikinci turda veda etmesi oldu. Baghdatis gibi turnuvaya katılan Verdasko da şampiyonluk peşine düşenler sırasına girdi. Türk Ekonomi Bankası'nın ana sponsorluğunda gerçekleşen Antalya Open Çim Kort Turnuvası'nda çiftler finali bugün, tekler finali ise yarın oynanacak

Efsane kardeşleri kaybettik

Kültürpark Tenis Kulübü'nün 1950 yılından beri üyesi ve oyuncusu olan RESMOR kardeşlerden, kısa süre önce kanser teşhisi konan Goslay Resmor'u, ardından da ve aradan üç gün geçmeden veteran camiamızın sevilen ve sayılan tenis insanı sevgili Sürhay Resmor'u kaybetti. Ruhları şad olsun. Camiamıza, sevenlerine, uzaktan da olsa hatırlayanlara baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Şampiyonlar geçidi

Sıcağa rağmen tenis her yerde olduğu gibi İzmir'in ilk kez ev sahipliği yaptığı toplam 60 bin dolar ödüllü TEB Kültürpark Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda da devam etti. 24 Haziran 2017 arife günü oynanan final sonrasında teklerde Japon Eri Hozumi'yi 6-1 ve 6-0 ile yenen Mihaela Buzarnescu şampiyon oldu.

Aegon şampiyonası

G. Muller'i yenen M. Cilic ile G. Dimitrov'u yenen F. Lopez finalde karşılaştılar ve bir maç puanı kurtaran Lopez 3 sıkı set sonrasında şampiyon olmasını bildi. Bu hafta erkeklerden Djokovic, Monfils, Isner, Johnson Eastbourne'da ATP 250 Aegon İnternational çim kort turnuvasında mücadele edecekler.
Kadınlardan Kerber, Halep, Kanepi, Pliskova, Cibulkova, Konta, Wozniacki gibi isimler ise buradalar. Ayrıca burada Kerber ve Halep 1 numara için savaşacaklar

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA