• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Biz Bize Turnuvası bitti NECDET KESTELLİ

Biz Bize Turnuvası bitti

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.06.2017, 00:00

İzmir'in faaliyetleriyle büyük işlere imza atan Küçük Kulübü'nün (Alyans) geleneksel 25. Biz Bize Turnuvası 22 oyuncu ile gerçekleşti. Belki az oyuncu katıldı ama birbirinden kaliteli ve çekişmeli maçlar sonrasında Bülent Necimoğlu şampiyon olurken turnuvanın iddialı ismi Kaan Bozkurt da ikincilikle yetindi. Çiftlerde Hakan Akman- Murat Özgörkey çifti birinci oldu.
Emre Sarıgedik-Bülent Necimoğlu ikilisi ikincilik kupası ile turnuvayı bitirdi.
Kadınlar teklerde ise gülen taraf Sedef Clarke olurken Nermin Yavuz ikinci oldu. Karışık Çiftler kategorisinde de Sedef-Patrick Clarke çifti birinci olurken, Şayan Saygılı-Ahmet Aslaner çifti ikinci oldular.

Roland Garos heyecanı

Senenin ikinci büyük Grand Slam turnuvası güzel bir havada başladı. Umarım aksamadan, az yağmurla devam eder ve toprak kort sezonunun başından beri yaşananların olumlu neticelerini güzel maçlarda hep beraber görürüz.
Burada bence önemli olan Djokovic'in hoca değişikliği! Agassi teniste çok büyük bir isim. Hocalığını henüz bilmiyoruz ama çok heyecanlı olduğu gözlerden kaçmıyor.
Farkını veya farksızlığını hep beraber göreceğiz. Favori tartışmasız Nadal. Ancak turnuva sürprizlere fazlasıyla açık gibi.
Kadınlarda ise Kerber'in ilk turda elenmesi enteresan oldu.
Bazılarının yolları böylece kısmen de olsa açılmış, ümitleri de çoğalmış oldu.
Bizim oyuncularımıza gelince Başak Eraydın ve İpek Soylu elemelerde çok iyi başlamış olsalar da devamını getiremediler.
Çağla Büyükakçay kendi puanlarıyla başladığı ana tabloda çok büyük bir başarı ile ikinci tura geçti.
Can Üner hocamızı da kutlarız. Ancak Çağla'nın koruması gereken puanları var.
Umarım geçen seneki başarısından daha fazlasını gerçekleştirir ve yüzümüzü güldürür. Başarılar dileyerek hep beraber izleyelim.

Coşkun Güner Cup

3. Coşkun Güner Turnuvası İzmir dışından katılan veteranlarla beraber 230'dan fazla oyuncu ile çok hızlı başladı. Ancak yağan yağmur turnuvaya bir gün kaybettirdi. Başhakem Çetin'e Allah kuvvet versin. İzmir'de böylesi kalabalık katılımlı turnuvaya hasret kalmıştık. Umarım hasretimizi güzel maçlarla gideririz. KTK tüm maç programlarını ve programlarını düzenli bir şekilde birçok mecradan yayınladığı içinde telefon trafiği son derece azalmış, hakemlerin de işleri kolaylaşmıştır umarım. KTK aynı zamanda epeydir beklenen ve yakında düzenleyeceği 25 bin dolar toplam ödüllü Women's Circuit Turnuvası için hazırlıklarını hızlandırdı.
Umarım seyirciler de tribünleri bu güzel ve müthiş kadınlar turnuvasını hafta boyu tıklım tıklım doldururlar.
İsimlerde değişiklikler
Bazı spor tesislerinin adlarında bulunan 'Arena' kelimesi önce Galatasaray tesislerinde, ardından da Beşiktaş tesislerinde ve alelacele yine yabancı kökenli bir kelime olan "stadyum" ile değiştirilmeye başlandı.
Hayırlısı diyelim. Bu arada çok yerde kullanılan 'Akademi" kelimesi bakalım ne zaman değiştirilecek. Bekleyip doğrularını göreceğiz.
Öğrenci demek disiplin demek
Üniversitelerarası yarışmalarda Türkiye'nin spora en fazla katkı veren üniversitesi İstanbul Üniversitesi oldu. İstanbul Üniversitesi gençlerin eğitim ve araştırma yönünü güçlendirirken sporu hiçbir zaman unutmuyor ve bu gençlerin doğru planlamayla spor alanında da çok önemli başarılar elde edebileceğine inanıyor.

Nadal yine favori

Roland Garos'ta heyecan dorukta. Tek erkeklerde son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken İspanyol raket turnuvanın en iddialı isimlerinden.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA