• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çok önemli gelişmeler NECDET KESTELLİ

Çok önemli gelişmeler

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.07.2017, 00:00

Bazı erkek tenisçiler bu sezon değişik turnuvalarda şampiyon oldular. Neydi müşterek özellikleri?
Tenisi ve sporu bu kadar çok sevmeleri, yaşlarının 35'in üstüne çıkmış olması, tenisi bırakmayı henüz düşünmeyişleri...
Federer, bu sezonda bu güne kadar 5 kez şampiyon oldu... Bir tanesi de Wimbledon...

Arkası da gelebilir.

Ben artık bir numara olmak için değil istediğim unvanları kazanmak için oynuyorum demedi mi? Olursa hayır da demeyecektir tabii ki!
Eski 3 numaralardan Ferrer ile Lopez ve Burgos gibi oyuncular da bunlardan bir kaçı.
Ferrer İsveç Open'de Dolgopolov'u 6-4, 6-4 yenerek 27.
ATP şampiyonluğuna ulaşmış ta oldu. Kutluyoruz hepsini.
Spor bilinci, tıp dünyasında ki gelişmeler, antrenman teknikleri ve tabii beslenme bu konuda büyük etken. Tabii iyi bir turnuva programı düzenlenmesi de şart her halde! Üstünde düşünerek ders alınması gerekir diye düşünüyorum.

İpek Soylu ikinci

Podyum Tenis Kulübü'nün ev sahipliğini yaptığı 3. TEB Bursa Kupası Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın çok yakın geçen finalinde, 2 numaralı seri başı ve 2015 Wimbledon gençler şampiyonu olan Rus rakibi Sofya Zhuk'a 4-6, 6-3, 7-6 yenilen 21 yaşındaki milli raket İpek Soylu ikinci oldu. İpek çeyrek finalde Ayla Aksu'yu yenmişti. Kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Başak ana tabloda

İzmirli milli tenisçimiz İsveç Bastad WTA turnuvasından sonra İsviçre/Gstaad WTA turnuvasında iki eleme turu geçerek ana tabloya kalmayı başardı. Ana tablo ilk maçını Barbara Haas'a karşı oynayacak.
Oyuncumuza üstün başarılar diliyoruz.

Isner ilk 20'ye girdi

Amerikalı uzun boylu John Isner tenis kariyerinde ki toplam 11. ATP 250 unvanı ile Newport'ta gerçekleşen Dell Technologies Hall Of Fame Open Turnuvası'ndaki 3. unvanını Matthew Ebden'i yenerek kazandı. JohnIsner performansıyla bu hafta ilk 20 içine girdi.

Rublev şampiyon

Geleceğin Rus oyuncusu Andrey Rublev, Senyörlerin çok iyi bildiği Hırvatistan'ın Umag şehrinde (Tenis cenneti) gerçekleşen ATP Plava Laguna Croatia Open Turnuvası'nın finalinde Paolo Lorenzi 6-4, 6-2 ile geçerek ilk ATP şampiyonluğunu kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA