• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Nerede yanlış yapıldı? NECDET KESTELLİ

Nerede yanlış yapıldı?

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.04.2018, 00:00

Daha önce, inanamamış olsak ta yenildiğimiz Zimbabwe Cumhuriyeti Güney Afrika'da denize sahili olmayan 10 milyon nüfuslu bir ülkenin Davis Cup takımı idi.
Slovenya'nın ise en azından Bedene gibi bir oyuncusu var.
Bizim'de gençleştirme çabası içinde olduğumuz, çiftler takımı Tuna ve Sarp ile güçlendirilmiş bir takımımız... Marsel kadroda bile yok; Davet edilip edilmediği belli değil! "Küstürülmüş, ekarte edilmiş, ameliyat olmuş" deniyor. Bu arada son iki haftadır da İTF'de oynamış ve başarılı maçlar çıkarmış olduğu biliniyor. Takımı kuranın, kurana şu veya bu nedenlere karışmış olanların tabii ki kendilerine göre haklı neden ve dayanaklarının olduğunu da kabul etmek gerekir.
Hepsi iyi de neden yine küme düştük? Nerede bir veya çok yanlışımız var? Bu konularda bir rapor hazırlanıyor mu? Malum, hatayı allasan da, pullasan da kimse kabul etmez ama, Türk tenis severlerin de artık sabırlarını da daha fazla test etmemek gerek!
Ülkemize yakışacak mertebelere çıkmak istiyoruz.

Sanal dünyadaki sağlıksız haberler

Saat farkına bakılmaksızın, gece veya gündüz tüm haberler, her türlü sportif gelişme ve neticeler, binbir merci ve ağızdan, doğru, yanlış ve taraflı olarak sanal dünyamızda karşımızda...
Hem iyi, hem de kötü! Bu kadar hız zaman zaman, "bilgi/haber kirliliğini" de yanında getiriyor tabii ki! Ve çok kere doğrulatmadan değerlendirmek insanları zora sokabiliyor.
Yazılarımızda, olabilecek mükerrerlikleri önlemek amacıyla okuyucuların zaten her an ellerinin altında olan bu bilgileri daha dikkatli kullanmaya dikkat ediyoruz. Böyle biline...

Toprağın prensi Rafael Nadal

Geçen hafta sonu oynanan Davis Cup dünya günü maçlarından belki de en ilginci İspanya ile Almanya arasında ki süper maçlar ile gerçekleşen müsabaka oldu. ikinci gün sonunda Almanya 2/1 öndeydi.
Nadal son gün Alman Zwerev's beklenmedik şekilde çok kolay ve çabuk geçti ve böylece ikinci tekler maçınıda kazanarak durumu eşitledi. Son maçı ise 5 set ve 5 saat sonunda tecrübeli Ispanyol Federer kazanarak İspanya'yı bir üst tura çıkarmayı bildi. Nadal geri dönüşünü pek istemese de geciktiriyordu. Tenis kortuna dönüştürülen toprak kortu görünce her halde eski günlerini hatırladı ve muhteşem geri dönüşünü, hem de yeniden bir numara olarak gerçekleştirdi. Sert zemin sezonuna kadar onu toprakta umarım zevkle izledikten sonra yeni bir Federer/ Nadal rekabetine geri döneriz.
Hayırlı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA