• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kanadalı göçmen şampiyon oldu NECDET KESTELLİ

Kanadalı göçmen şampiyon oldu

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.03.2019, 00:00

İndian Wells'in, ilk günlerinde Kvitova, Serena, Osaka, Goffin, Krygos, Cilic, Tsitsipas gibi önemli isimlerin elenmeleriyle sürprizler başlamış oldu. Djokoviç'in de elenmesi ve nihayet Nadal'ın da nükseden sakatlığından dolayı çekilmesi sonrasında burada 5 şampiyonluğu bulunan Federer'i yenen Avusturyalı Thiem şampiyon oldu.
Kadınlarda ise harika yeni bir şampiyonla yakından tanışmış olduk:
WTA 152 numaralı oyuncu Kanadalı göçmen 18 yaşındaki Bianca Andreescu.
Özel davet ile (WC) katıldığı turnuvanın finalinde Kerber'i 6-4, 3-6, 6-4 ile yenen Andreescu beklenmedik ama hakettiği ilk büyük şampiyonluğunu kazandı.

BORA BAKICI ALKIŞLARLA

Aynı tören sırasında başkan Uyaroğlu'nun ikinci müjdesi alkış tufanına dönüştü:
Evet,12 yaşındaki KTK oyuncumuz Bora Bakıcı'nın 12 yaş milli takımı 1 numarası olarak Antalya'da katıldığı ITF turnuvası da, konsolasyon kategorisinde de olsa, şampiyon olması büyük başarı. Kendisini kutluyor ve yolunun hep açık olmasını diliyoruz.

MÜTHİŞ BİR TENİS HAFTASI YAŞADIK

Geçen hafta İzmir Kültürpark Tenis Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilen TBESF Tekerlekli Sandalye Türkiye Klasmanı ve 2.Engelsiz Raketler Miuks Turnuvaları tüm tenis severler için çok başarılı, büyük bir dostluk, heyecan ve sevinç kaynağı olarak çok da yerinde bir "Farkındalık Yaratma" etkinliği oldu. Kültürpark kortlarında yeni şampiyonlar:
Tek kadınlar : Büşra Ün, Tek erkekler : Turan Akal Gençler: Emirhan Toper, Çift erkekler: Hakan Güngör ve Turan Akalın Çift kadınlar: Ebru Bulgurcu ve Nurşen Şen Engelsiz raketler Miks: Semra Özer ve Hakan Güngör.

İZMİR'DEN ARHAVİ'YE KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

İzmir Kültürpark Tenis Kulübümüz ve Arhavi Tenis kulübü "Kardeş Kulüp" oldular. Kutluyorum. Geçen hafta KTK'da gerçekleşen Bedensel Engelliler TBSEF Tekerlekli Sandalye Türkiye Klasmanı Turnuvası sırasında iki kulübün başkanları Server Uyaroğlu ve Ali Büyüklüoğlu (Nam'ı diğer Arhavi'li Laz Ali arasında İzmir-Arhavi kardeşlik ve dostluk köprüsü kurudu. Turnuva ödül töreninde herkesin gözü önünde imzalanan ve sanıyorum ülkemiz tenis camiasında ilk olan "Dostluk, dayanışma ve başarı için kardeşlik" protokolünün hayırlı olmasını, benzer girişimlere örnek olmasını diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA