• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisarspor güçlendirilmeli NEVZAT GÜZELIRMAK

Akhisarspor güçlendirilmeli

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2018, 00:00

Akhisarspor ilk yarının ilk 30 dakikasında nedense rakibine üstünlüğünü kabul ettiremedi.
Halbuki ligde zorda olan sensin, 90 dakika mücadele ederek kazanmaya bakmalısın. 30.dakikadan sonra maçın sonuna dek Akhisarspor gayet olumlu futbol oynadı ama neticelendiremedi.
Çok iyi savunma, pres yaptılar, Konya'da Jahoviç'in ayağına ancak 30.dakikada top değdi. Ve Elvis Manu yüzdeyüz iki golü harcamasa yeşilsiyahlılar maçı daha ilk yarıda koparabilirdi.
Birisinde kalecinin üzerine vurdu, ikincisinde de şut o kadar zayıftı ki sanki geri pas. Gerçi daha maçın başında Ömer Ali Şahin'in kaleci Fatih'i geçen topunu Aykut'un boş kaleden çevirmesiyle Konyaspor mutlak bir golden oldu ama Akhisarspor bu tehlikeyi savuşturduktan sonra sahaya daha iyi yayılan, daha bilinçli futbol oynayan taraftı. İkinci yarıda ataklar ckarşılıklıydı iki takım da pozisyonlara girdi. Önce Akhisarspor'dan Onur, ardından Traore golleri kaçırdı.

SERGİNHO BU GOL NASIL KAÇAR ?

Çok çekişmeli geçen karşılaşmanın kırılma anı 83.dakikaydı. Serginho 3 rakibini geçtikten sonra kaleci ile karşıya kalsa ve golü atabilse Akigolara bayram yaptıracak, yeni yıl hediyesi verecekti, olmadı. Elbette Akhisarspor'un 2018'i galibiyetle kapatması bizi sevindirirdi ama yine de puan puandır. Şimdi yapılacak iş, nokta transferlerle bu takımı ligde tutunacak, tehlikeli bölgeden çıkaracak hale getirmek. Defansın göbeğine, orta sahaya ve forvete 3 iyi futbolcu takviye edilmeli.
Yönetimin bu konuda gereken fedakarlığı ve iyi oyuncu takviyesini, Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın da desteğiyle yapacağına inanıyorum. Akhisarspor her zaman söylediğimiz gibi Ege'nin gururudur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA