• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akigo sen çok yasa NEVZAT GÜZELIRMAK

Akigo sen çok yasa

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2018, 00:00
Ben çok uzun yıllar bu mesleğin içindeyim, oynadım, teknik direktörlük yaptım, şimdi de yazarlık yapıyorum. Bu ligin kurulduğu 1959 yılından beri böylesine kötü bir Fenerbahçe görmedim. Nasıl yapmışlar bu transferleri, hiç mi adamlar gönderip izletmemişler sarı-lacivertli takımdan yetişmiş eski yıldız futbolculara. Kasetlere mi inanıp getirmişler. İnternete bakarsanız aldanırsınız. Anlı şanlı F.Bahçeli futbolcular dün gece yürekten oynayan, formasının hakkını veren Akhisarsporlu futbolculardan ders almalıydılar. Akhisarspor, defansta Mustafa Yumlu'nun, hücumda da Selezynov ve Elvis Manu'nun eksikliklerine rağmen mükemmel mücadele etti, her F.Bahçeli'nin önünde iki adam vardı. Cihat Arslan yeşil-siyahlı takımı iyi motive etmiş, iyi hazırlamış. Bu Lopes'e bayılıyorum, gerçekten Akhisarspor'da özel bir oyuncu. Mustafa Yumlu'nun eksikliğini hiç hissettirmedi, Caner'le defansın belkemiğini oluşturdu. Sissoko mükemmel bir ön libero. Portekizli Josue de gerçekten tekniğiyle orta sahayı iyi organize eden bir futbolcu.

Bokila ve Manu parlıyor
Akhisarspor'da Jeremy Bokila kendisine verilen şansı çok iyi değerlendiriyor. Attığı golde elbette Fenerbahçe kalecisi Harun'un hatası vardı, önüne değil, yanlara çelmeliydi Vrsajeviç'in şutunu ama Bokila'nın hızıyla orada bitirivermesi ve Skrtel-Neustadter ikilisinin hatalarını cezalandırması bir golcü için önemli özellikti. Elvis Manu'nun attığı galibiyeti garantileayen ikinci gol de mükemmeldi. Akhisarspor, hakettiği, öylesine önemli bir galibiyet kazandı ki aldığı 3 puanla devre arasına kurtuluş yolunda büyük moralle yürüdü. Birkaç takviyeyle Akhisarspor yine Süper Ligi renklendirmeyi sürdürecektir. Ayırdetmiyor, tüm Akhisarsporlu futbolcuları kaleci Fatih'ten solaçık Güray'a kadar kutluyor, başarılar diliyorum. Akhisarlıları da takımlarına büyük destekleri için alkışlıyorum.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA