• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yazık oldu Akhisar’a NEVZAT GÜZELIRMAK

Yazık oldu Akhisar’a

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.11.2018, 00:00
Akhisarspor'un kolu kanadı haftalardır kırık. En güvendiği bölge olan defansında Mustafa Yumlu ve Caner Osmanpaşa gibi iki iyi fizikli ortabek yok. Caner iyileşmişti ama Cihat Arslan nedense o'nu riske etmek istemedi de 75.dakikada oyuna girebiliyorsa keşke baştan oynatılsaydı, defansta bu kadar taşlarla oynanmaz, Sissoko'dan orta sahada yararlanılabilir, Lopes de gerçek yeri olan sağbekte yer alabilirdi. Orta sahada tecrübeli Bilal Kısa hala sakat.
Selezynov'un bileti hemen kesilmeli, takıma yarar yerine zarar veriyor. Bir futbolcu istediği kadar yetenekli olsun sportif ve centilmenlik özelliklerinden uzaksa medet ummak boşuna. Zaten aylarca önce "Ben G.Saray'la anlaşmıştım, gidecektim, bırakmadılar" diyerek yönünü belli etmişti.
Rize maçında 4 maç ceza alması, ardından Akhisarsporlu taraftarlarla çatışması affedilemez. Son haltı Josue ile kavga edip kadro dışı kalması. Kurtuluş mücadelesi yapan takıma böyle ihanet hiç affedilemez.

AKHİSARSPOR KAÇAMADI
Akhisarspor onca dezavantaja rağmen Bursaspor önünde ilk yarıda iyi futbol oynadı ve 2-0'lık avantajuı yakaladı ama değerlendiremedi. Bence Bursaspor'un ilk yarının uzatma dakikasında attığı gol maçın kırılma anıydı. Sen evinde oynadığın maçta hakimiyetindeki topu 10 saniye tutamıyorsun da, gol yiyorsun, inanılmaz.
Eskiden büyüklerimiz "Al bu topu eve götür sakın rakibe verme" derlerdi öyle bir durum. Akigolar devre arasına 2 farklı gidebilseydi skor bambaşka olabilirdi.
Bursaspor'da Umut Nayir'in 28.dakikada oyuna girmesi maçın kaderini değiştirdi.
Samet Aybaba, Ankaragücü ve Göztepe'yi şampiyon yapan bu futbolcuyu nasıl yedek oturtur, akıllara zarar. Umut birbirinden güzel gollerle denkliği sağladı. Akhisarspor ikinci yarıda tamamen kapandı, kontrataklara bel bağladı, iki topunun çizgilerden çıkarılması da şanssız gününde olduğunun deliliydi. Bursasporlu Latovlevici müthiş şutla 3.gole imza atarken oyuna girer girmez gol atan Ramazan, Bursaspor'un galibiyetini ilan etti. Ne diyelim, bu kadroyla bu kadar oluyor. Dilerim Akhisarspor Yönetimi devre arası için iyi bir transfer planı yapar da ateş çemberinden takımı kurtarır.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA