• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisarspor’a inanamadık NEVZAT GÜZELIRMAK

Akhisarspor’a inanamadık

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.04.2019, 00:00

Akhisarspor, İzmir deplasmanında Göztepe önünde sergilediği dirençli, 90 dakika mücadele eden ve son dakikalarda attığı golle kazanan bir takım olarak kalan maçları için, "Böyle oynarsa kurtulabilir" ümidini yaygınlaştırmıştı.
Ama dün Antalyaspor önünde rakibini sürklase etmesine, ikinci yarıda adeta tek kame oynamasına ve tam 15 korner atmasına karşın yüzdeyüz gol fırsatlarını harcadı. iki kontratak golüne teslim oldu, kurtuluş ümidin artık tamamen mucizelere bıraktı. Antalyaspor rakibini önünde ikinci yarıda öylme ezildi ki topu taça atabilecek mecalleri kalmadı ama, kalecei Boffin'in kurtarışları ve büyük şansıyla üç puanı aldı gitti. Akhisarlılar da taımlarından ümidi kesmiş olacaklar ki tribünleri boş bıraktılar.
Eğer bir takımı seyircisi terkediyorsa moraller de hemen düşer. Süper Lig'de takımlar golcü futbolcuyu mumla arıyor.

BOKİLA ÇOK GEÇ GİRDİ

Akhisarspor'un son haftalarda Bokila'yı kazandığını, bu futbolcunun daha önce niye oynatılmadığı konuşulmuştu. Ama genç hoca Cem Kavçak dün Bokila'yı yedek oturttu, 3 haftadır yer vermediği Cikalleshi'ye şans tanıdı. Hele tamamen baskılı oynamasına karşın Bokila'yı oyuna almak için 77 dakika beklemesine doğrusu inanamadık. Yerine oynatılan Cikalleshi maalesef yüzdeyüz iki gol pozisyonunda kaleci Boffin'i geçemedi, birinde de topiu yandın dışarı attı.. Zaten Akigolar sezon başından beri defanstaki eksiklerden, yapılan bariz hatalardan çok çekti. Mustafa ile Dany aylarca yok, Dany gitti, Caner bazı maçlarda yoktu. Beklerden defans göbeği yaratmaya çalıştılar.

MEVLÜT ERDİNÇ FARKI

Antalyaspor rahatça mağlup edilebilecek bir takım ama ama golcüsü Mevlüt Erdinç'le dün ilk yarıda maçı kopardı gitti.
Fırsatçı Mevlüt güzel iki golle işi bitirdi. Golcü farkı bu maçın da sonucunu tayin etti. Tabii Akhisarspor için matematikman herşey bitmiş değil ama kurtuluş şansı iyice azaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA