• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Savaşta asker terhis edilmez NEVZAT GÜZELIRMAK

Savaşta asker terhis edilmez

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.04.2019, 00:00

Savaşlar topyekün mücadeleyle kazanılır. Cephede her bir askerin değeri vardır ordu için. Cephede savaşırken askerler kesinlikle terhis edilmezler, edilmemelidirler de. Kulüpler düzeyine indirgersek, Göztepe son derece kritik durumda ligde kalmaya çalışıyor. Bu hedefte takımın her futbolcuya ihtiyacı var.
Her ne suç işlenmiş, ne kadar disiplinsizlik yapılmış olunursa olunsun köprüler geçilinceye dek hatalara sünger çekilmeli, kol kırılmalı yen içinde kalmalı, eğer değeri varsa hiçbir futbolcudan vazgeçilmemeli.
Örneğin Halil, örneğin Alpaslan, örneğin Yasin. Çok büyük alternatiflerin olur da oynatmayabilirsin. Ama sarı-kırmızılı renklerin bu futbolculara ihtiyacı var. Benim Tamer Tuna'ya akıl vermek gibi bir niyetim yok. Ama önerim şu: Madem ki Jerome'den, Ghilas'tan, Deniz'den randıman alamıyoruz, Yasin'i ileri uçta oynatmanın yararı var, denenebilir. Serdar-Yasin-Halil üçlüsüyle ve bu hızlı adımlarla Göztepe hücum gücünü artırabilir.

HERŞEY GÖZTEPE İÇİN

Bakıyorum Göztepe'yi düşecek takımlar arasında sayanlar çoğunlukta. Ama ben kulüptekiler egolarını bırakırsa, sadece Göztepe aşkıyla ve özveriyle davranırsa ben bu takımın ligde kalacağına yürekten inanıyorum. Tren kaçmış değil, fikstür avantajı hala var. Bu müthiş seyircienin desteğiyle bu hafta Erzurum'u yenerek ilk büyük atağı gerçekleştireceklerinden eminim. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'la birlikte Türkiye'nin en büyük taraftar kitlesi Göztepe'de var. Bu büyük taraftar aynı zamanda affedicidir de. Halil'e, Alpaslan'a, Yasin'e sahip çıkacaklarına ve anlayış göstereceklerine eminim. Bir galibiyete ihtiyaç var, gerisi gelecektir.. Herşey Göztepe için.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA