• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisar’ı bitirmişler NEVZAT GÜZELIRMAK

Akhisar’ı bitirmişler

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.03.2019, 00:00

Türkiye'nin tek ilçe takımı Akhisarspor, Süper Ligin dibinde büyük dezavantajla bulunmasına rağmen mücadelesini onur ve şerefle sürdürüyor. Dün Kasımpaşa iye bir maç oynadılar, normali 6-1 galibiyetle bitebilirdi ama mağlup oldu, ben ikinci devre rakibini bu kadar ezen, sindiren bir takımın maçı kaybetmesini inanılmaz bir şanssızlık olarak nitelendiriyorum. Futbol kamuoyunda, "Akhisarspor düşer" diye yaygın bir değerlendirme var, hakemler de aynı yargıya varmışlar ki Halis Özkahya açıkça yeşil-siyahlı takımın ipini çekti.
Akhisarspor 2-1 öndeyken bariz penaltıyı vermedi, galiba VAR'cılar da öğle uykusuna yatmışlardı. Yani hep birlikte, Akhisar'ı gözden çıkarmışlar. Cüneyt Çakır'ı örnek almıyor mu diğer hakemler, takımların kaderleriyle oynamaya hakları yok.

KAVÇAK HOCANIN HATALARI

Akhisarspor'un haftalardır büyük dezavantajları var, pekçok sakatı, cezalısı, kadro dışı oluyor, dün de 6 önemli futbolcusu yoktu. Ama genç hocası Cem Kavçak da dün hatalı bir 11'le çıktı sahaya. Eğer Bilal ve Güray gibi top ustası iki adamın varsa onlarla başlarsın. İkinci yarıda oyuna aldın, maçın seyri nasıl Akhisar lehine döndü görmüştür, ev sahibi ekip sayısız gol fırsatını değerlendiremedi, çoğu kez de kaleci Ramazan'a takıldı.

MANU SAÇ BAŞ YOLDURDU

Elvis Manu dünkü müsabakada pek ççok gol fırsatını kaçırdı ama oyundan alınması hata idi. Çünkü Kasımpaşa defansını oyalıyor, takımı atağa çıkarmıyordu, o çıkınca Kasımpaşa, Trezeguet'le geldi, haketmediği bir puan yerine Akhisar'dan 3 puanı aldı gitti. Ne diyelim artık, kader böyle imiş, ne söylesen boş

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA