• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisar’dan harakiri NEVZAT GÜZELIRMAK

Akhisar’dan harakiri

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.09.2017, 00:00

Akhisar Belediyespor Süper Lig'in mütevazi kadrosuna rağmen çok iyi mücadelesinin maçı 90 dakika kabul etmesinin ürününü alan bir ekip. Ligin ilk 3 haftasını namağlup 4. sırada geçmesi bunun açık göstergesiydi. Okan Buruk'un gençlerden ve özverili oynayan yabancılarla belirli bir sistem oturttuğu açık. Kaleci Lukac'tan, forvet Paulo Henrique'ye kadar herkes görevini yapmaya çalışıyor.

YAN PAS HASTALIĞI

Tek hataları defanstan çıkarken çok yan pas yapmaları. Bu tip pozisyonlarda kaptırdığın toplar büyük tehlikeler yaratır, bundan kaçınmak gerekir, özellikle Sissoko'ya söylemek gerek. Dün geceki Bursaspor maçı Akigolar için çok önemliydi. Çünkü Fransa Milli Takımı eski teknik direktörü Paul Le Guen'i büyük paralar ödeyerek göreve getiren Bursaspor lige hiç içaçıcı sonuçlarla başlamamış, tek galibiyet iki yenilgiyle alt sıralara inmişti ve Akhisar maçı olmazsa olmaz kazanılacak bir hedef ilan edilmişti. Bir zamanlar çalıştırdığım Bursa yine ümidini Arjantinli yıldız Batalla'ya bağlamış. O da bu güveni boşa çıkarmadı, gollük bir şutunu Vukovic kurtardı, biri yandan dışarı gitti, sonunda yapacağını yaptı, golünü atarak takımını rahatlattı

'GEL-GİT'LER OYUNU

Delarge ikinci golle galibiyet sigortası verdi.
Bir futbol kenti olan Bursa geçen sezon düşmekten kılpayı kurtulduğu için sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor ve seyircisinin de desteğiyle o şoku bir daha yaşamak istemiyor. Futbol gel-git'ler oyunu.
İkinci yarının hemen başında Sissoko'nun gollük şutunu kaleci Harun kurtarmasa belki Akhisar öne geçecekti, döndü Bursaspor golleri geldi. Batalla kalitesini gösterdi.
Delarge Bursa'yı rahatlattı. Stancu'nun füzesi Akigo'nun umutlarını bitirdi. Akhisar bu yenilgiden gerekli dersleri çıkarmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA