• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BALIKESİRSPOR BİR HARİKA NEVZAT GÜZELIRMAK

BALIKESİRSPOR BİR HARİKA

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.09.2017, 00:00

Balıkesirspor sıkıntılı günler geçirdikten sonra bir "Kent dayanışması" gerçekleştirerek yeniden kendine geldi, benliğine kavuştu. Tabii bu işte sporsever Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un katkısı çok büyük. "Balıkesirspor başsız kalmaz" dedi, Ramazan Boncuk'un başkanlığında güçlü bir yönetimi göreve getirdi, "Yürüyün, arkanızda ben de varım" dedi.
Teknik patronlukta kırmızı-beyazlı takımın artısını, eksisini bilen Can Çobanoğlu ile devam da Bal- Kesler'in yerinde bir kararıydı. Ve bu takım ligde yine en az Play-Off oynayabileceğinin sinyallerini en kritik maçta vererek Ankaragücü gibi bir iddialı takımı deplasmanda devirerek verdi. Bu moralle ligde bundan sonra çok daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum.
Tabi Balıkesirspor taraftarının desteği şartıyla. Onların da stadı dolduracaklarına inanıyorum.

Ankara'yı fethettiler

Balıkesirspor için başkentteki dünkü sınav ligdeki durumu hakkında bir fikir verecekti.
Ankaragücü de ligde ilk maçlarda aldığı kötü sonuçları bu maçtaki galibiyetle giderip kendine gelme hedefindeydi. Ancak Nduka, Kerim Özer, İlhan Parlak, eski Altınordu'lular Yusuf ve Arif Morkaya bekyenen randımanı veremediler. Balıkesirspor'da kaleci Atilla mükemmel kurtarışlarıyla alkışlanırken defans yerinde hamlelerle galibiyette önemli pay sahibi oldu. Çobanoğlu oyuncularına önce durdur sonra vur taktiği vermişti, Ankaragücü, eski Göztepeli Umut Nayir'in golüyle 1-0 öne geçti ama şahlanan kırmızı- beyazlılar Otoo ve Sedat'ın nefis golleriyle son derece değerli 3 puana imza attı. Karşılaşmanın üç golünün yeni transferler tarafından atılması ilginçti. Tebrikler Balıkesirspor. Yolun açık olsun.
Ankaragücü'nün bu kötü sonuçlardan sonra teknik direktör İsmail Kartal'ın durumunu değerlendirecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA