• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hak eden kazandı NEVZAT GÜZELIRMAK

Hak eden kazandı

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.11.2017, 00:00

S on 4 maçlarında başarısız sonuçlarla 18 puanda çakılan her iki takım için de test maçıydı Ege Derbisi.
Kazanan, tehlikeli bölgeyle ilişkisini kesecekti.
Hele Göztepe için 3 puan olmazsa olmaz bir hedefti. Çünkü kritik bir fikstürü vardı. Peşpeşe Karabük ve Malatya deplasmanlarına gidecek, Konyaspor'u ağırladıktan sonra peşpeşe Galatasaray ve Fenerbahçe deplasmanları. Yani zor çamaşır. Ama sarı-kırmızılılar dün kazandılar 19 puan yaptılar, Puan Cetvelinde uzun atlayıp maç falasıyla Fenerbahçe'yi bile geçerek 5.sıraya yükseldiler, derin bir "Oh" çektiler. Göztepe'de Selçuk Şahin tecrübesini konuşturdu bir direğe bir ağlara attı, tüm tehlikeli toplara iyi müdahaleler yaptı. Castro zaten bu takımın beyni bir süperstar. Top ayağına yakışıyor, takımını sürekli ataklara yönelttiği gibi şahsi yeteneğiyle tehlikeler de yaratıyor.
Gouffran'ı kaçırdığı goller için eleştiriyoruz ama bu kadar pozisyona girmesi de onun kalitesini gösteriyor. Mutlaka bundan sonraki maçlarda patlama yapacaktır.
Kaleci Beto, önündeki Kadu ve ön libero Rotman yine hatasız oynadılar.
Traore'yi her zaman söylüyorum, Türkiye'nin en iyi solbeki...Halil de verilen şansı iyi değerlendiriyor. Tutulması zor bir oyuncu dün golle de tanıştı, rahatladı.
Jahoviç'i artık tüm takımlar ezberledi, adım attırmamaya çalışıyorlar işi zor.
Yine de her maç görevini yapıyor.

AKHİSAR'I TANIYAMADIM

Akhisarspor 6 yıldır Süper Lig'de Ege'nin futbol elçiliğini yapıyor ama dün Göztepe önünde belki de ligin en kötü oyununu oynadı. Defans yan toplarda etkisizdi. Olcan Adın'ın yokluğunda orta saha da dağınık. Buruk futbolcularına "oynatmama" talimatı vermiş, "Önce durdur, sonra vur" demiş ama, dağınıktılar, Buruk'un istediklerini yapamadılar.
Emnes bu takımda zor oynar. Tek kendini gösteren Lopes'ti. Sissoko ve Emnes harika asistlerini değerlendirebilseler konuk ekip sonuç üzerinde etkili olabilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA