• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu mücadele alkışlanır NEVZAT GÜZELIRMAK

Bu mücadele alkışlanır

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.10.2017, 00:00

Başakşehir'in Türkiye'nin en iyi top oynayan, yıldızlarla dolu bir takım olduğunu hepimiz biliyoruz. Kaleci Volkan'dan başlayarak, Emre Belözoğlu, Edin Visca, Mossoro, Kerim Frei ve Adebayor'a kadar uzanan bir kaliteli kadro. Emre Belözoğlu 37 yaşında ama hala futbolundan bal akıtıyor. Gençler ondan ders almalı. Dün yine golünü attı, mükemmel bir randıman verdi.
Ve Teleset Akhisar Belediyespor. Etinin, budunun ne olduğnu bilen bir istikrar abidesi. Uzun yıllardır Süper Lig'de tutunan bu ilçe takımının başarısı tarihe geçecek güzellikte.
Her maç aynı hırs ve mücadeleyi veriyorlar rakip ne olursa olsun. Şu anda zirve mücadelesi veriyorlar ya helal olsun. Dün de İstanbul'da Başakşehir gibi bir iddialı takıma kafa tuttular. Başabaş oynadılar. Hakları olan puanı alacaklardı ama uzatmalarda Mossoro'nun golüne engel olamayarak sahayı yenik terkettiler.

BAŞAKŞEHİR ŞANSLIYDI

Başakşehir maça fırtına gibi girdi ve 15 pas sonunda Emre'nin 8. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip 15. dakikaya kadar üstünlüğünü sürdürdü. Ancak oyunu dengeleyen Akhisarspor, Soner Aydoğdu, Ömer Bayram ve Musta Yumlu ile pekçok pozisyona girdiler değerlendiremediler.
İkinci yarıda Serginho'nun pasıyla Paulo Henrique'nin golü Akhisar'ı umutlandırdı. Maç sonuna dek korakor bir mücadele vardı sahada. Top bir o yana bir bu yana. Tabii şans faktörü de var futbolda. 90+2'de Mossoro golü attı, Başakşehir'i sevindirdi, Akigolar kahroldu. Ne diyelim, galip sayılır bu yolda mağlup.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA