• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni sezon sancılı SELAHATTİN ERTAŞ

Yeni sezon sancılı

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.07.2017, 00:00

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın önümüzdeki yıl kongreleri var. Şampiyon olamayan kulübün başkanını kötü günler bekliyor olacak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transferler konusunda rüzgar gibi. İşi sıkı tutmaya çalışıyor. Takımın ayarını neredeyse yeni transferlerle değiştirdi. Harcanan rekor paralar karşılığını bulamazsa kulüp için büyük sorun olacaktır.
Fenerbahçe'de Aziz başkan ligi çok iyi bilen Aykut Kocaman'ı yeniden takımın başına getirdi. Gerekli yerlere 3 nokta atışı transferi yaptı. Ancak defansta beklerden birine, ileride de çok iyi iki santrafora ihtiyaç var gözüküyor. Beşiktaş'ın gücü malum. Son iki sezon şampiyonluğunun rahatlığı da var. Lig bu sezon güzel, çekişmeli, bazıları için sancılı geçecek.

Kazan Kazan Formülü

Ülkemizde altyapı sorunu var... Futbolda da bir marka değiliz. Son günlerde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor altyapılarından çıkan onlarca yetenekli genç duydunuz, gördünüz mü?
Arada tek tük... Son zamanlarda Altınordu sahneye çıktı. Danimarka'da yetişmiş Emre Mor ya da Almanya'da yetişmiş Türk asıllı yeteneklerde gözlerimiz!
Burnumuzun dibindekilerini ne görebiliyoruz ne de eğitecek ortam yaratıyoruz. Yüzleri Cengiz Ünder güldürecek. Önce M.
Başakşehir'e gitti, Altınordu'ya kazandırdı, şimdi Roma'ya gidiyor 15 milyon Euro'ya hem M.Başakşehir'e kazandıracak, hem de yetiştiği takıma yüzde 30'luk yetiştirme bedelli. Sizce Süper Lig takımlarımızın başkanları, futbol şube sorumluları örnek alacaklar mı?
Bence hayır...

Bu saatten sonra

Tam bir yılan hikayesine dönen Sneijder olayında son nokta konuldu. Tudor ve yönetim istemiyor ama Hollandalı tatlı parayı da bir türlü bırakmak istemiyordu ki iş çözüldü ve Sneijder Galatasaray'dan ayrıldı. Zaten Sneijder eski gücünde olsaydı şimdiye kadar iyi bir takıma uçmuştu; demek ki eski kalitesi yok ki ayrılık süreci bu kadar uzadı.
Hesapsız alınan çilekten sonunda kurtuldu Galatasaray...

Elalem acımıyor

Cristiano Ronaldo dünyaca ünlü futbolcu.
Ama İspanya Gümrük ve Vergi memurları acımıyor. Ünlü de olsa tatilde de olsa denizde tekne içinde ailesiyle birlikte vergi kontrolü için basıyorlar. İspanyol görevliler halkın parasını kuruşu kuruşuna takip ediyor, istiyor. Bizde ise yabancıya vergi cenneti devam ediyor.
Bir de menajerler istediği gibi at oynatmaya...
Asamoah Gyan transferinde menajerlerin Bursaspor ve Kayserispor'a oynamak istedikleri oyunları internetten araştırıp okumanızı öneririm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA