• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Alaçatı’da futbol dövüşü SELAHATTİN ERTAŞ

Alaçatı’da futbol dövüşü

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.07.2017, 00:00

Fatih Terim ile TFF yedek üyesi kebapçı Selahattin Aydoğdu arasındaki olayı en ince ayrıntısına kadar duymuşsunuzdur. Olay köpürtüldükçe köpürtüldü..
Yalan doğru bir hafta içinde karıştı..
Ta ki Fatih Terim hocayı karşımızda görünce. Burun kırılmamış, yüzünde yara izi yok. Dikkat edin, Fatih hocanın akrabaları ortaya çit koyma sebeplerini kibarca anlatırlarken, Selahattin Aydoğdu'nun basın organlarıyla "Şöyle meydan okudum, şöyle saldırdım, mekanımı bastı, gerekirse bir daha döverim" şeklindeki tahrik edici sözleri var.
Aşiret olan, genelde zorla kavga çıkarıp 1 kişi üzerine 10 kişi gitmeyi adet edinmişlere, Fatih hocanın iki kişiyle mekan basmaya gittiğine inananlara şaşıyorum.
Milli takım hocası da olsa Fatih Terim'in insan olduğu unutuluyor.

OSMAN AŞKIN BAK

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak'ı kutluyorum. Bakanla İstanbul'da spor yöneticiliğinde ve Amatör Spor kulüpleri Federasyonu'nda görevliyken istişarelerimiz olmuştu. Bak, sporun altyapısında yetişti, bir çok görevlerde bulundu, kulüplerin, yöneticilerin sorunlarını biliyor. Karşısındakini dinleyen, hemen çözüm üreten yapısı var. Kendini spora adamış çalışkan ve dinamik biri. Türk sporuna çok başarılı işler yapacağına inancım tam.

​GÖZTEPE NEREYE KOŞUYOR?

Hazırlık maçı da olsa Göztepe'nin rakibinden 6 gol yemesi, gözümü korkuttu açıkçası. Ancak maçtan bir gün önce Tamer hocanın tüm takıma iki kez ağır çalışma yaptığını öğrendim. Neyse bu mağlubiyet küçük uyarı olsun. Gelelim transferlere;
Göztepe, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray'ın ardından medyada en çok konuşulan dördüncü takım olmuş. İnşallah takım da olurlar.
Ben U-21 Milli takım oyuncusu Muhammed Enes'in çok konuşulacağı inancındayım. Tek sıkıntı defansta olacak. Başkan Sepil'in çok iyi bir kaleci ile defansın göbeğine sağlam oyuncu almasının şart olduğunu iddia ediyorum. Göztepe taraftarını sürpriz sonuçlar alacak takım bekliyor!

CENGİZ ÜNDER VEFASIZ MI?

Açık söyleyeyim Cengiz Ünder'in Bucaspor altyapısından yetiştiğini daha yeni öğrendim! Ünder o kadar Altınordu ile anılıyor ki, beynimize kazınmış adeta.
O da sağolsun yaptığı röportajlarda Bucaspor'dan hiç bahsetmedi. Kanayan yaradır ülkemizde. Seni ilk bulan antrenör, küçük yaşta eğiten emek sarfeden kulüpleri hatırlamazlar da parladığı kulüplerden bilirler geçmişini!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA