• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Eto’o bombası SELAHATTİN ERTAŞ

Eto’o bombası

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.07.2017, 00:00

Hafta arası ulusal gazetelerin en az yarısında "Eto'o Fenerbahçe'de " başlığı vardı. Üst başlıklarında ise yılın bombası diyenler vardı.
Aynı gün içerisinde hem Antalyaspor hem de Eto'o transferi yalanladı.
Haberi tam onaylatmadan ülkenin en büyük kulübünyle ilgili yanlış haber yapılır mı? Sayfa olsun torba dolsun mantığıyla iş yapılıyor, sonra da tiraj alamıyoruz diye dert yanılıyor.
Evet transfer bombası ama patlamayan cinsten oldu yine..

Ne Alaçatı'ymış!

Uzun süredir yıpratılan Fatih Terim'le yollar ayrıldı..."Perşembenin gelişi..." sözünde olduğu gibi önce prim olayı, sonra Arda Turan, en son Alaçatı'daki kebapçı kavgası, gözbebeğimiz Milli kelimesinde huzur bırakmamıştı. Ama, Alaçatı tarihe belki de Fatih hocanın Milli Takım kariyerini bitiren yer olarak geçecektir.
Kişiler üzerinden milli takım çok yıpratılmıştı. Futbolcular milli ruhtan uzaklaşmıştı. Tazminat ödendiğine göre Fatih hocaya görev bıraktırıldı. Federasyon inşallah yerli hocadan şaşmaz!

Maymun etmek

39 Dünya rekoru sahibi Michael Phelps'i "reyting maymununa" çevirmişler .. Haberi izlerken Phelps'in gerçekten de köpekbalığıyla yarıştığını sandım.
Çünkü ne spiker detay verdi ne de altyazıda geçti. "nasıl oluyor" diye kafa yormadım değil.
Sonuçta köpekbalığı bu, saldırmama garantisi alamazsınız!
Meğer simülasyonda yarıştırmışlar.
Bunu düzenleyen özel TV, sanırım ,"konuşulayım reyting yapayım ne olursa olsun" kafasındaydı.
Seyirciyi salak yerine koymuşlar umurlarında değil...

Manisaspor için yardım vakti!

5 yıllık iş örümcek ağına dönmüş. Eski oyuncusu Makukula kalan alacağı 2 milyon 850 Bin Euro'yu alabilmek için kulübü tehdit ediyormuş. Bir de ödenecek Benfica'ya 2 milyon bonservis, Portekiz federasyonuna 100 bin yetiştirme bedeli, menajere 285 bin Eurolar var. Yönetim de mecburen taraftardan, işadamlarından hesap numarası vererek yardım istiyor. Tamam, Manisalılar yardımcı olsun ama, o zamanki yöneticiler de kulübü düşürdükleri durum için hesap versinler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA