• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ne oldu şimdi? SELAHATTİN ERTAŞ

Ne oldu şimdi?

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.11.2017, 00:00

Boynuz kulağı geçemedi diye düşünmemek gerek. Tamer hoca Göztepe'ye geldiğinden beri gölgesini Beşiktaş'ta tutmaya çalışan yorumcular oldu. İnanıyorum ki bu durumdan hoca da rahatsızdı. Maç bitimi Şenol hoca da içini dökmüştü.
Beşiktaş ne zaman kötü sonuç alsa, çok bilmiş yorumcular "Yanında Tamer Tuna gibi yardımcı yok " şeklinde sebep hortlatıyorlardı...
Beşiktaş Göztepe'yi yendi. Ne yani şimdi Tamer hoca'ya "yetersiz" mi diyeceğiz? Şenol hocanın tecrübesi her olumsuzluğa çare bulur. Zaten maç bitimi ne demişti Şenol hoca: Bana yardımcı değil, yerime biri lazım." Anlayana..
Tamer hocanın da kalitesi tartışılmaz.
Takım yeni ve lige iyi başlangıç yaptı.
Geleceği parlak olan yerli hocamızı polemik konusu yapmaya çalışanlar utanmalı..

TARAFTAR MASKELİLER

Çok yakın zamanda taraftar gruplarıyla ilgili birkaç yazım olmuştu. Son olarak, Beşiktaş maçında bazı kendini bilmezlerin çıkardığı utanç verici pankart ve otobüslerin taşlanması hiç yakışmadı. Sarı-kırmızılı taraftarları her konuda övüyoruz ama içlerindeki "çürüklere" dikkat etmeliler.
Öyle bir pankartla güzide iki kulübün renklerine gönül vermişleri, sosyal medya üzerinden düşman ettirmeye çalıştılar fırsat bu fırsat deyip. Sahi o pankart nasıl girdi tribüne? İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın belki yanlış zamanda sahaya daldı ama yaptığı çok doğruydu. Ki kaos yaratmak isteyen taraftar maskelilerin takipte emniyetin ne kadar ciddi olduğunu bilmesi gerek. Bir de b aşkan Mehmet Sepil'e bravo söyledikleri için!

VAR MI YOK MU?

Yardımcı Video Hakem sistemi (VAR) ülkemizde test aşamasında...
Ekol olan Almanya'da bu sistemle ilgili geçen sezondan bu yana türlü skandallar çıktı, biz nasıl doğrusunu yapacağız bilemiyorum, düşüncem budur.
VAR'da müdahale edilecek maddeler belli oluyor. Dikkat çeken ikisi: Kırmızı kartlık hareketlerde hakemlerin toleransıyla sarı kartla yırtan futbolcular kaçamayacak.
Bir de rakibine vurup kavga çıkarıp ortalığı karıştıran futbolcular ile sahte düşmelerle penaltı yaratmaya çalışan emek hırsızları yandı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA