• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Milli Takım’da neler oluyor? SELAHATTİN ERTAŞ

Milli Takım’da neler oluyor?

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.11.2017, 00:00

Milli Takımımız'ın hali malum.. En son Arnavutluk'a da yenilme başarısını gösterdiler! Aslında tüm suçu da Lucescu'ya yüklememek lazım. Baksanıza bir de Erol Alkan krizi patlak gösterdi. Bu oyuncuyu ısrarla tavsiye eden antrenörler Abdullah Ercan ile Kerem Yavaş'ın savunmaları alındı büyük ihtimal görevlerine son verilecek.
Ancak böyle skandal olana kadar aradan geçen sürede denetleyenler ne yapmış? Ülkemizin Milli Ruhu'nu temsil eden takımında olan rezaletlere bakın. Kulüplerde ve Milli Takım'da bazı menajerlerin cirit attığı, kendi futbolcularını takıma sokabilmek için türlü türlü cambazlıklar yaptıkları dilden dile dolaşıyor. Üstteki rezalete bakıyoruz da, alt tarafta bakalım daha neler çıkacak...

Çok komiksiniz

Bazı kulüp yöneticileri "altyapıdan futbolcu yetişmiyor" diyorlar. Aylık bin lira maaş veremeyen, idman sahaları ayarlayamayan sizler antrenörlerden futbolcu yetiştirmesini bekliyorsunuz. Milyon Euro'luk dövizleri yabancı futbolculara takdim ederken iş altyapınızın gelişimi için para vermeye geldi mi elleriniz titriyor...

Yorum yapamayan yorumcular

Bazı futbol yorumcularını anlayamıyorum.
Ya taktik vermeye kalkıyorlar, ya da takımlara antrenör tavsiye ediyorlar. Onlara göre doğruyu yazmak, söylemek teşhisi koymak önemli değil. Bilerek saçmalıyorlar ki tepki gelsin, sosyal medyada tıklansınlar.
Misal Şenol Güneş hocayı beğenmeyen, yıllardır demediklerini bırakmayanlar "Millileri Şenol hocadan başkası kurtaramaz" diye kıvırdılar!

SERGEN YALÇIN'I ÖNEREN VAR!

Birİ geçtiği takımların başında devamlılığı olmayan Sergen Yalçın'ı önerdi en son! Diğeri Okan Buruk'u önerdi Lucescu'nun yanına! Yahu yapmayın Milli Takım'ın sözleşmeli hocası var zaten. Neyin peşindesiniz, kimlere mesaj yollamaya çalışıyorsunuz?
Bir top, 5 yetenekli genç versek yorumculara, en basit pas çalışmasını yaptıramazlar. Ama yıllardır profesyonel futbol oynamış, üzerine antrenörlük eğitimleri almışlara, verdikleri emekleri görmezden gelip demediklerini bırakmıyorlar. Ne desek az...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA