• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beşiktaş, B.Münih’i eleyebilir mi SELAHATTİN ERTAŞ

Beşiktaş, B.Münih’i eleyebilir mi

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.12.2017, 00:00

Beşiktaş'a Bayern Münih çıkınca, Galatasaray ve Fenerbahçeliler'den, sosyal medyada sevinç naraları, atan oldu!
Yetmedi "Beşiktaş sonuna geldi" diyenler çoğunluktaydı.
İngiltere'de şampiyonluklara ambargo koyduğu yıllarda başarısı çok takdir edilmesine rağmen ülkede en sevilmeyen takım Manchester United'tı. Hoca da yaşayan efsane Alex Ferguson. Başarı kıskandırır...
Aynı durum Beşiktaş için geçerli. Ezeli rakip ama ebedi dostlardan çoğu Bayern'in turu geçeceği inancında.
Ama unutulmamalı ki; Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz!

Hem sahada hem kasada

Rıza Çalımbay hoca Trabzonspor'u ayağa kaldırdı. Bordo-mavililer kazanırken kulübün kasasına 7 maçta 11 milyon TL başarı primi girdi. Atom Karınca Rıza hoca şimdilik saha içindeki krizi çok iyi yönetiyor. Ama önümüzdeki devre arasında bu krizi yönetme işine başta başkan Muharrem Usta ile yöneticiler de dahil olmalı. Tabii taraftarlar ve yerel medya da. Yönetim Rıza hocanın gördüğü fazlalıkları yollamalı, gereken nokta transferleri yapmalı. Risk; Rıza hocanın istediği transferlerin değil de kulübün üzerinde yıllardır at oynatan manajerlere ve onlara uyan bazı yöneticilerin kendi kafalarına göre hareket etmeye kalkması. Genellikle menajer yönetici ortaklığında kazanan kulüpler olmuyor maalesef!
mutluyum
Tabiiki Alman panzeri hem Euro cinsinden hem de oyuncu yönünden belki de temsilcimizin 3-4 katı.
Ama Beşiktaş da oturmuş, oyuncu kadrosundan iki takım çıkacak kalitede. Başında teknik adamlıktaki kalitesiyle Şenol Güneş var. Hele maç günü gelsin, hele futbolcular yeşil çimlere çıksın, iki doksan dakika sonunda neler olduğunu göreceğiz..
Ben Beşiktaş'tan umutluyum...
Ve inşallah Kartal kıskandırmaya devam edecektir..

Yan gel yat

Süper Lig'in kaliteli olması için hakemlere büyük pay düşüyor. Ama hakemlerimiz maçı yönetmek yerine idare ediyor. Kritik dakikalarda önde olan takım futbolcuları yere düştü mü kalkmak bilmiyorlar. Öyle rol yapan var ki en ufak temasta sanırsınız ayağı kırılmış, kıvranırken. İki dakika geçmeden ayağa kalkıp tazı gibi koşmaya devam ediyor. Hakem sakatlık esnasında saatine gösterip herkese "uzatıyorum" işaretini yapıyor ama oyun soğuyor, neden olan oyuncu kart bile görmüyor. Ligimiz de kaliteli hakemi parmakla sayabiliyoruz, yetişeni de arayın ki bulasınız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA