• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şenol hocayı dinleyin SELAHATTİN ERTAŞ

Şenol hocayı dinleyin

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.12.2017, 00:00

Bu köşeyi hazırladığımdan beri ısrarla yazdığım konudur:
Kulüp borçlarını dönemin başkan ve yöneticileri ödemelidir...
Aynı konuya Şenol Güneş hocam parmak basmış bir röportajda... Şöyle diyor; Kulüp işletimi şirket gibi olacak, zararı karı başkan ve yönetime ait olacak. Başka çare yok.
Borç oldu mu kim yapmışsa o ödeyecek.
Karabük ve Antalyaspor'un haline bakınız.
Daha çok para giriyor ama borç daha fazla. Özetle yılların tecrübesiyle yol gösteriyor. Ama dinleyen kim? Hala yöneticiler nasıl olsa kendi cebinden çıkmayan paraları har vurup harman savuruyor.
Üstüne reklamını yapıyor. İşler kötüleşince uyduruk kongreyle kaçıp gidiyorlar. Kulüp profesyonelden amatöre düşmüş umrunda mı?
Hesap soran yok. Olan gönül vermiş taraftara ve Türk futboluna oluyor.. Çare bulunamazsa bir çok kulüp tarih olacak...

BULUNMAZ HİNT KUMAŞI

Galatasaray'dan nasıl yollandığı hala hafızalarda... Fatih Terim'in yapısını seversiniz sevmezsiniz o ayrı ama Galatasaray'ın yaşayan efsanesidir, tabi Türk futbolunun da.. Tudor yollandı yerine yine o geldi. Medyanın yarısı "Fatih hoca gelsin" yarısı "Gelmesin" diye yazdı çizdi. Bir de olağanüstü genel kurul kararı alındı. Sonuçta seçim bu, Fatih hoca imzaladı tamam da başkan değişirse ne olacak? Son olarak Galatasaray'ın her kötü döneminde devamlı hocaya "kurtar bizi" mesajları yollanıyor... Hala hocanın alternatifi yok güzide kulüpte...

YETENEKLER TRABZON'DA...

Yusuf Yazıcı, Abdülkadir ve Okay Trabzonspor'da Türk futbolunun parlayan yıldızları. Kaleci Onur da öyle..
Ligin devre arası geldi çattı. Şampiyonluğa oynayan takımlar şimdiden hem ikinci yarının hem de gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı.
Üç futbolcunun da yabancı takımlar tarafından takip edildiği, menajerler tarafından piyasa yapıldıkları belli.
Bordo-mavili yönetimi ikna edip transfer edecek kulüp hem yetenek hem de mali yönden parlak yatırım yapmış olacak. Şimdi mi olur sezon sonu mu olur göreceğiz...

PELE

Geçenlerde Cristiano Ronaldo, "Gelmiş geçmiş en iyi futbolcu benim" gibi bir şeyler mırıldanmıştı.. Bana göre dünyada bir numara Pele'dir... Onun internetten maç videolarını izleyin karşılaştırma yapın.
Ben hala Pele gibi estetik ve leblebi yer gibi gol atanı göremedim. Bu yeteneği de maalesef kasap savunma oyuncuları sakatlayıp futbol yaşamını bitirdiler. 20 yıla yakın formasını giydiği Santos'un ve milli takımının 10 numarasıydı. Hazırlık maçları da sayıldığı zaman 1000'den fazla golle dünyanın en çok gol atan futbolcusu oldu.
5 Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Brezilya, bunların 3'ünü Pele ile kazandı.
Ronaldo iki numara bile olamaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA