• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beto bir harika ŞENOL KANTÜRK

Beto bir harika

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.04.2018, 00:00

Akhisar'da ilginç bir karşılaşma izledik. Göztepe'ye, "Bu sezon böyle bir iddiam yok" dediği halde ligi 5.sırada bitirip Avrupa'ya gitme şansı haftanın sonuçlarıyla göz kırpıp duruyordu. Kayserispor, Başakşehir'e yenilmiş, Trabzonspor ise inanılmaz bir şekilde sahasında 2-0'la boyun eğmişti. Alınacak 3 puan Göz-Göz'leri 46 puanla iddiaya sokacak, Trabzonspor'u yakalamasını sağlayacaktı. Akhisarspor yönünden de bu maç çok önemliydi. G.Saray'ı eleyen Kupa Fatihi Akigolar, ligde aksine, tehlikeli bölgenin biraz üzerinde hayli rahatsız pozisyondaydı ve Göztepe'yi yendiği taktirde rahatlayacak, derin nefes alacaktı. Ege Derbisi berabere bitti. Akhisarspor'a 1 puan yine de yarar. Göztepe ise kalan 4 maçından 3'ünü, Karabük, Yeni Malatya ve G.Saray'la içerde oynayacak, sadece tehlikeli bir Konyaspor deplasmanı var, hala 5.lik şansı var bana göre.

Defansta sıkıntı

Kadrolar açıklandığında açıkça söyleyelim, "Eyvah" dedik. Defansın göbeğinde hataların iki adamı Reis ve Kosanoviç vardı. Oysa Selçuk ve Rotman yedek oturmamalıydı.
Bu ikiliden korkulan hatalar geldi maalesef. İlkinde henüz maçın başında Reis ayağındaki topu kaptırdı gol oldu, ikincisinde de Kosanoviç'ın yaptırdığı penaltıyı liglerin en iyi kalecisi olduğu şüphe götürmez kaleci Beto kurtardı. Portekizli zaten penaltı kurtarma üstadı.
Kayseri maçında 2, Karabük ve Trabzon maçlarında birer penaltı kurtarmıştı, dün de Selezynov'un atışını kurtararak 5. penaltı zaferini elde etti. Akhisar kupadaki başarısını dün lige taşıyamadı. Selezynov döküldü, sadece Muğdat'ın çabası yetmedi. Yine de bu puanın yeşilsiyahlıları rahatlatacağı muhakkak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA