• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hep böyle Göztepe ŞENOL KANTÜRK

Hep böyle Göztepe

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.02.2019, 00:00
Göztepe ligde kader maçına çıktı ve kalpleri durduracak şeklinde geçen maçı uzatma dakikalarında Ghilas'ın jeneriklere girecek harika golüyle 3-2 kazanarak uzun atladı ve 5 basamak yükselip tehlikeli bölgeden sıyrılma başarısını gösterdi. Heyecandan öldük, öldük dirildik. Ama Göztepe, Sergen Yalçın'ın taş gibi bir takım haline getirdiği Alanyaspor önünde öyle bir zafer kazandı ki, paha biçilemez. Göztepe sev alılarının maç öncesi homurdanmaları, Göztepeli futbolculara sessiz bir uyarıydı.. Maç öyle başladı ki yüreğimiz ağzımıza geldi. Daha 24.saniyede Campos'un gollük şutunu ancak Beto klasında bir kaleci kurtarabilirdi, ayaklarıyla inanılmaz bir kurtarış yaptı. Göztepe orta sahasında Borges ile Poko'nun anlaşamamaları ve yakın oynamamaları nedeniyle Alanyaspor, Fernandes, Campos ve Cisse ile yürür gibi geçerek pekçok pozisyon buldu, ilk 15'te 3-0 yapabilirdi.

MAÇ GİTTİ GELDİ
Daha sonra sağdan Serdar'ın nefis dalışlarını soldan da Yasin ile Castro'nun bindirmelerini zevkli izledik. Serdar sağdan sıfıra inerek nefis kesti, Yasin voleyi çaktı direk golü kurtardı ama haftalardır, "Antalya'da nefis goller atarken Göztepe'de golü unuttu" dediğimiz Deniz Kadah onca adamın arasından kafayı uzattı, ağları gördü, kısmetsizliğini kırdı. Ardından mükemmel bir atakla Göz-Göz 2.golüne de kavuşuverdi.

Castro'nun harfka nefis ortasında "Bu takımda nasıl forma buluyor" denilen Borges müthiş bir kafa vuruşuyla hepimizi utandırdı. Ama Göztepe'nin herşeyi kaleci Beto 37.dakikada bir kurtarış yaparak sakatlanınca, her maça defansın ne hata yapacağı endişesi içinde adeta dilaltı hapıyla sahaya çıkan Portekizli kaleci bir yan topa sakatlığı yüzünden çıkamadı, Yunan Tsavelas seyirci defansa cezayı kesti.. İkinci yarıda maç gitti, geldi. Alanyaspor 2-2'lik beraberliği yakalarken, Ghilas enfes bir rövaşatayla "Ben aslında kral futbolcuyum" dedi ve galibiyet armağanıyla tüm hatalarını affettirdi, kahraman oldu.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA