• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aferin çocuklar ŞENOL KANTÜRK

Aferin çocuklar

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.04.2019, 00:00

Ligde haftalardır yüzü gülmeyen görmeyen Göztepe, Başakşehir maçına hırslı başladı.
Teknik direktör Tamer Tuna'nın kadro dışı oldukları için iki haftadır oynamayan Halil ve Alpaslan'ı kadroya alması çok yerindeydi. Bu konuda iki yıldıza geçici af yolunu açan taraftarı da ayrıca kutlamak lazımdı. Çünkü gün kavga değil, birlik günüydü. Tamer Tuna, sezon başından bu yana eleştirilere hedef olan Borges'i keserek Deniz ve Jerome'la aynı anda maça başlaması, Halil'i ilk 11'de düşünmesi galibiyetin ilk adımıydı.

Tuna bu kadar eksik kadroya rağmen sahaya sürülebilecek en iyi 11'i çıkarttı. Tuna'nın planları tutmuştu. Başakşehir'in iki önemli ismi Visca ve Elia'yı kilitleyerek rakibin gol yollarını kapattı.

Sezon boyunca Göztepe'nin aleyhine işleyen VAR sistemi bu kez, yanındaydı.

SÜPERSIN BETO
Serdar'ın getirdiği topta Jerome'un golü ise Göz- Göz'ün biten ümitlerini yeşertti. Beş maçtır gol bile atamayan Göztepe, lider Başakşehir karşısında öne geçerken "Bu iş daha bitmedi" mesajı da verdi. Göztepe, cılız Başakşehir atakları karşısında kalesini mükemmel savundu.
İkinci yarıda iki net pozisyonda gol izni vermeyen kaleci Beto, Göztepe'nin zaferinin mimarı oldu.

Deniz'in kontrataktan attığı gol ise zaferi perçinledi. Bu galibiyet Göztepe'nin ligde kalışı adına bir milat oldu. Takımın özgüveni yerine gelirken, bu anlamlı galibiyet sonrası artık ayağa kalkan Göztepe'nin önünde yazılacak yeni zaferler var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA