• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göz-Göz pes etmez ŞENOL KANTÜRK

Göz-Göz pes etmez

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.05.2019, 00:00

Doğanlar Stadı dün müthiş bir mücadeleye sahne oldu.
İzmir'in Süper Lig'deki gururu, sarı-kırmızılı taraftarların diline doladığı 'Göztepe bitti demeden bitmez' sloganının hakkını yine verdi. Süper Lig'de önümüzdeki sezonda mücadele etmek için son haftalarda varını yoğunu sahaya koyan Göztepe için Sivas maçı çok önemliydi.
Bursa kazanmış, Erzurum ensesine yapışmıştı. Maç öncesi Antalya maçının kahramanı Serdar Gürler'in sakatlanması Göztepe adına talihsizlikti. Teknik direktör Tamer Tuna'nın planlarını bozan bu handikapla oyuna başlayan Göz-Göz, bir de 8. dakikada yenik duruma düştü.

LİGE TUTUNDU

Göztepe bu gole Deniz ile müthiş bir cevap verdi. İlk yarım saatte oyuna iyice ağırlığını koyan Göztepe, Berkan'ın kendi kalesine attığı şanssız golle ilk yarıyı yenik kapattı. Göztepe ikinci yarıda Jerome ile beraberliği sağlarken, Sivas Muhammet'in frikiğiyle öne geçti. Ama Göztepe'nin pes etmeye niyeti yoktu. Tamer hocanın sonradan oyuna aldığı Ngando, Jerome'un müthiş asistini iyi değerlendirerek Göztepe'nin lige tutunmasını sağladı. Sarı-kırmızılı ekip hiç olmadığı kadar çok pozisyona girdi, galibiyeti istedi, iki golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

ALTIN DEĞERİNDE

Halil, Deniz ve Jerome takımını sırtlayan isim olurken, Tayfur Bingöl'ün aksaması ise sarı-kırmızılı ekibe ecel terleri döktürdü.
Maçın son 10 dakikasını Reis'in atılmasıyla bir kişi eksik oynayan Göztepe, 3 kez yenik duruma düşmesine rağmen altın değerinde 1 puanı kazandı. Deplasmanda oynanacak Bursa maçını kazanmaktan başka çare kalmadı. İnanıyorum ki Göz- Göz, Bursa'dan da zaferle ayrılıp kümede kalışını ilan edecek. Yeter ki inancını kaybetmesin, yeter ki taraftarı yanında olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA