• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Büyüksün Göztepe ŞENOL KANTÜRK

Büyüksün Göztepe

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.05.2019, 00:00
Göztepe değil dün tüm İzmir Göztepe'nin Antalyaspor zaferiyle derin bir "Oh çekti". Ege'nin incisi kent uzun yıllar Süper Lig'de bir temsilcisi bulunmamasının acısını yaşamış, diğer illerdeki yorumcuların "Yazık...5 milyonluk şehrin Süper Lig'de takımı yok" küçümsemesiyle karşılaşmıştı. Göztepe'nin geçen sezonu 6.sırada bitirmesiyle yaşanan coşku bu sezon ikinci devredeki tepetaklak gidişle, "Eyvah düşüyor muyuz?"a dönmüştü. Ve Göztepe'nin vefalı taraftarlarından bazılarında, "Stadımız bitiyor. Onun doyumsuz zevkini yaşayacakken Birinci Lige inmek çok kötü olur" gibi bir endişe de belirmişti.

BAŞKAN SEPİL İLAÇ OLDU
Ama Göztepe büyük takım. Büyük camia. Başkan Mehmet Sepil baktı işin şakası yok İzmir'de adeta kamp kurdu. Moralsa moral, paraysa para, içerdedışarda takımın moral hocası oldu. Genç hoca Tamer Tuna da, başkalarının gelecek maçlardaki başarısızlığa önlem alarak, "Şu eksik, bu yok"a sığınmadı, "Bu takım kesinlikle düşmeyecek. Başakşehir'i de deplasmanda yenecek, ligin zirvesini allak bullak edeceğiz, kurtuluş mücadelesini de kesinlikle kazanacağız" diye takıma olan inancını ısrarla dile getirmişti. Yönetimin Halil'i affetmesi de en kritik andaki güzel bir jestti. Göztepe, Başakşehir'i 2-0 yenerek Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Ama ardından Antalya'yı da yenerek taçlandırmak gerekti. Binlerce taraftarın gök gürültüsü yarattığı gerçek bir Göz-Göz şov vardı.

ANTALYA'YI TUŞA GETİRDİLER
Deniz, "Göztepe forvetsiz" diyenlere, "Ben burdayım"'dedi. İki penaltı atışını da mükemmel vuruşlarla gole çevirirken nefis bir golü de VAR odasına takıldı. Ben Serdar'ı her zaman beğenirim. Ara transferde İspanya'da Huesca'dan yaptığı en isabetli transferdi. Her zaman notu 10 üzerinden 6'dan aşağı değil ama dün duble golüyle zaferin mimarları arasındaydı. Göztepe 4-1 ile sezonun en farklı zaferini kazandı.
Sepil'e, yönetimine, tüm futbolcuları ve muhteşem taraftarına kutlu olsun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA