• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tüm umutlar Play-Off’a... YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Tüm umutlar Play-Off’a...

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.04.2018, 00:00

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Ümraniyespor'a yenilerek ilk 2 mücadelesini büyük bir oranda yitiren Altınordu, dün de deplasmanda hüsrana uğradı. Rakip Gazişehir Gaziantepspor'da ilk 2 için oynuyordu.
Kendi sahasında mutlaka 3 puanı hedefliyordu.
Aslında Altınordu için de hedef aynıydı ama iki önemli eksiği vardı. Kırmızılacivertliler böylesine kritik maça Hasan ve Mirkan'dan yoksun çıktı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ön tarafa Erdoğan ile Barış ikilisini yerleştirirken geri dörtlüde ise Hasan'ın yerine Recep'i monte etmişti. Kurgu tamamen kazanmak üzerine kurulmuştu.
Alınacak üç puanın değerini bilerek saldırdı Altınordu rakibinin üzerine. Nitekim gol de geldi. Barış'ın golü ile öne geçen Altınordu tam umutlanıp maça ağırlığını koyacakken 32. dakikada Özgürcan'ın golüyle sarsıldı.
İlk yarısı golsüz beraberlikle biten maçın ikinci yarısında Eroğlu, sakatlıktan yeni çıkan Fatih'i oyuna sürerken gol yollarını açmak istedi.

ALKIŞI HAK ETTİLER

Ama Jefersson'un 65. dakikadaki golü Altınordu'yu zor durumda bıraktı. Altınordu her zaman olduğu gibi oyunu bırakmadı.
Sağlı sollu ataklarla rakip alanda etkili oldu.
87. dakikada Alican'ın golü kaybolmakta olan umutları yeniden yeşertti. İlk golde olduğu gibi rakibe baskı kurup golü bulmak isteyen Altınordu, kalesinde üçüncü golü görünce şok oldu. Ümraniye maçında özgüven sorunu yaşayan Altınordu, G.Antep deplasmanında bunun yansımalarını yaşadı. Varsın olsun önemli değil. Tamamı yerli ve genç oyunculardan oluşan Altınordu'nun felsefesi yeter. Altınordu için ilk 2 tabii ki mucize. Artık Play-Off'a yoğunlaşmalı.
Şeytanların önünde 3 önemli 90 dakika var. İkisi içerde, diğeri deplasmanda.
Rakipleri küçümsemeden alınacak 9 puan Altınordu'yu Play-Off'lara taşıyabilir kim bilir belki de Süper Lig'e yol açabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA