• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aslanboğa böyle istedi YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Aslanboğa böyle istedi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.04.2018, 00:00

Ligde artık Süper Lige çıkacakların, play-off oynayacakların, düşeceklerin belirleneceği son haftalara giriyoruz. Merkez Hakem Komitesi'nin artık önem taşıyan maçlara kariyerli, formda hakemleri vermesi gerek. Ama dün AltınorduÜmraniye maçına öyle bir hakem vermişler k,i sezon genelinde notu düşük Suat Aslanboğa. Aslanboğa Altınordu'yu yendirmek için elinden ne gelirse yaptı. Penaltı icad etti, garip fauller uydurdu ve sonunda başardı. Yazık, çok yazık, gençlerin alın terlerine yazık.

A.Ordu kötü başladı

Altınordu bunu hep yapıyor. Deplasman Fatihi İzmir'deki maçlarda bir türlü oyuna iyi giremiyor, rakibe atak imkanı veriyor, golü yedikten sonra bastırıyor ama neye yarar ?
Dün de Ümraniye maçında öyle oldu. İlk 10 dakikada konuk takım bastıran, A.Ordu savunan taraftı.
Kırmızı-lacivertliler yine defanstan çıkarken hatalar yaptılar, topları kaptırdılar, kontrataklar yediler.
Birinde Hasan Hatipoğlu'nun büyük hatasından yararlanan Ümraniye'nin Bulgar golcüsü Rangelov golü atıverdi. A.Ordu golü yedikten sonra canlandı, rakibe baskı kurdu, goller kaçırdı. Birinde Barış Alıcı kaleciyle yaptığı mücadeleden sonra topu kaptı, bomboş giderken rakibi yaka paça durdurmaya çalıştı. Futbolun kurnazı olsa darbe ile kendini bırakır, hem rakibine kırmızı kart göstertir, hem de penaltı kazandırtırdı. Ama Altınordu'da sportmen ahlakı ile yetişen Barış darbelere rağmen yıkıla yıkıla gitti, boş kaleye loılladığı top yan direkten döndü. Ümraniye İzmir'den son derece önemli 3 puanla dönerek ilk iki şansını güçlendirdi.
Altınordu içinse maalesef tren uzaklaşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA