• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altınordu’ya Süper Lig yolu YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Altınordu’ya Süper Lig yolu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.04.2018, 00:00

Türkiye artık Altınordu'yu yabancısız mücadele ederek sağladığı başarıların yanısıra, "Deplasmanda en çok puan toplayan takım "olarak da alkışlıyor.
Kırmızı-lacivertliler iddialı ne kadar takım varsa evinde devirdiler. Ankaragücü'nü 2-0, Ç.Rizespor'u 3-0, Adanaspor'u 3-1, Eskişehirspor'u da 4-2 yenmişlerdi.
Giresunspor maçı ligi ilk iki sırada bitirip Süper Lige çıkma yolunda son derece önemliydi. Çünkü zirvedeki rakiplerinden Ümraniye, Erzurumspor'u son anda 2-1 yenmesini bilmiş, puanını 53'e yükseltmişti.
Altınordu'nun ne yapıp yapıp Giresun'dan puan koparması gerekiyordu. Çünkü önümüzdeki hafta İzmir'de Ümraniye ile karşılaşacaktı. Kazandığı taktirde bu takımı da altına alacaktı. Karadeniz'de zor bir maç oldu, alınan altın puan hem "Deplasman fatihi" unvanını korumasını sağladı, hem de Süper Lig iddiasını koyulaştırdı. Kalan 5 maçta fikstür avantajı var. Üç maç (Ümraniye, Manisaspor ve Erzurumspor) içerde, iki maç da Gazişehir ve Adana Demirspor ile deplasmanda. Gel de yanma İzmir'de Adana Demirspor, Samsun, Bolu ve Gazişehir'e kaptırılan puanlara.

Erce yine harikaydı

A.Ordu'da dün ligde Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğu kabul edilen Erce Kardeşler yine harikaydı. Nefis kurtarışlar yaptı. Yabancıların da hayran olduğu bu genç transferin gözdesi olacak, kesin. Defansta Hasan ile Yusuf Acer boş kaleden çıkardıkları toplarla ve sergiledikleri futbolla sivrildiler.
Giresunspor, Dodo ve Dimitriadis'le orta sahada hayli etkin oldu. Altınordu'yu Milli Takımdan sakat dönen Barış Alıcı'nın yokluğu etkiledi. Giresunspor maç boyu daha fazla etkindi ama, Altınordu'da Erdoğan'ın topunun direkte patlaması, Mirkan Aydın'ın kaleciyle karşı karşıya golü atamaması, galibiyetin kaçan fırsatlarıydı. Hüseyin Eroğlu yaptığı yerinde değişikliklerle takımın fazla baskı yemesini önledi. Altınordu taraftarlara çağrı:"Bu hafta Ümraniye maçına koşun..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA