• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altınordu’ya kıymayın YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Altınordu’ya kıymayın

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2017, 00:00

Tüm Türkiye aylardır değil yıllardır Altınordu'nun Türk gençleriyle yarattığı futbol mucizesini konuşuyor, Avrupalılara bile rol-model olarak gösteriyor. Üç Büyüklerin başkanları, "Altınordu'nun altyapı mucizesini biz de gerçekleştirmeliyiz" derken FIFA'nın eski başkan vekili Şenes Erzik, "Türk Futbolunun şahlanabilmesi için örnek kulüp Altınordu" diyerek noktayı koydu. Ama Altınordu gençlerinin zirve mücadelesi verirken uğradığı haksızlıklara ne demeliyiz ? Son örneği dünkü Adanaspor maçı. Konuk takım bariz ofsayttan gol atıyor, sayılıyor. Adanaspor ataklarının diğer bazı açık ofsayt ataklarına vize veriliyor. Daha önce de yazmıştık, Altınordulular kesinlikle torpil istemiyor ama hakkı olan puanların alınmasına da taş koymayın.

AKIL ALMAZ GOLLER KAÇTI

Yüreğini ortaya koyarak oynayan Şeytanlar ilk yarıdaki şok bir golle 1-0 yenik duruma düşmelerine karşın takım oyunundan 90 dakika kopmadılar ve pekçok fırsat kaçırdıktan sonra (Hele Erdoğan'ın kaçırdığı gol akıl almazdı) maç sonuna dek oyuna asılmanın semeresini görerek Fatih'le hiç olmazsa teselli mükafatı puanla zirvede kaldı, moralini bozmadı. Altınordu'nun maçları ve sergilediği futbol zevk veriyor.Yetenekleri, gücü ve gençliğiyle geleceğin takımı olma yolunda Hüseyin Eroğlu ve öğrencileri büyük adımlar atıyor. Adana, Egelilerin tanıdığı isimlerle sonuca gitmeye çalışıyor.
Teknik direktörleri Kemal Kılıç, eski Karşıyakalı Onur ve Manisalı Bahattin Köse kozları. Maçın büyük bölümünü mahkum oynadılar ama buldukları golün üzerine yattılar. Bu puan turuncu-beyazlılar için büyük sevinç kaynağı oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA