• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gönlümüzün lideri A.Ordu YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Gönlümüzün lideri A.Ordu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.09.2017, 00:00

İşte geleceğin yıldızları olarak görülen "çocuklara" yapılan yatırım.. İşte "Altın" "Ordu"...Seyit Mehmet Özkan'la büyüdükçe büyüyor. Düşünce, uygulama, koşuşturma ve arkasından gelen güzel heyecanlar.
Futbolun 11 yürekli adamla, birlikte düşünüp, ortak akılla oynandığını gösteriyorlar bizlere. Son yıllardaki güzel futbolları, şampiyonluk ve Süper lige aday noktaya geldiler.
Kırmızı-lacivertli gençlerimiz içerde-dışarda oynamak fark etmiyor onlar için.. Samsunspor'u, Samsun'da dize getiren ve galibiyetleri seriye takmak için vitesi üçleyen Şeytanları seyretmek ayrı bir zevk artık bizim için, taraftarları için. Düşme potası içinde olan rakipleri önünde dün yine bir futbol resitali vardı.
Önemli bir üç puanı 3 güzel golle almayı bildiler. Kaleci Erce Kardeşler mükemmel kurtarışlarla alkışlanırken, İki gol aütan Merim Avcı ile Mirkan Yaş ortalaması 20 olan olan bu ekip Şampiyonluk yürüyüşünde olmaz mı ! Bence olur... Altınordu bu inanmışlığı, bütünleşmesi ve taraftarlarıyla şampiyonluk yürüyüşünün bitiş noktasına gelebilmeli.
Gidiş temposu onu gösteriyor.Ama izin verilirmi orasını bilemem. ÇAYKUR Rizespor maçını unutamıyorum. 52.dakikada Bitigen günahsız Erdoğan'a kırmızı kart çıkarıp takımı 10 kişi bırakmasa o maç da galibiyetle bitirilecek ve Altınordu şimdi namağlup lider olarak hakettiği zirvede oturacaktı. Tamam, gençleri korumasınlar da oynadıkları futbolun hakkını versinler, gölge etmesinler. İzmir'in futbol oluşumuna son yıllarda farklı bir soluk getiren Altınordu'yu sevmeye devam...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA