• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altınordu gitti gidiyor YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Altınordu gitti gidiyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.09.2017, 00:00

Altınordu'yu artık Türkiye tanıdı.
Kırmızı-lacivertli takımı yenebilmek için 90 dakika mücadele etmeniz gerek. Skor ne olursa olsun kırmızı-lacivertli gençler oyundan kopmuyor.
Bolu'da da çok değerli 3 puan kazandı Şeytanlar. Önce Mirkan takımını öne geçirdi, sonra defansın hatasıyla durum 1-1 oldu. Ve Kerim Avcı son sözü söyledi. Son dakikalarda hayli heyecan yaşadık, Boluspor'un gollük ataklarını değerlendirememesiyle rahatladık. Ligde Mirkan 6, Kerim Avcı 5 gole yükseldi ne güzel. Altınordu'nun Puan Cetvelinde maç fazlasıyla da olsa ikinci sırayı yakalaması da ayrı bir gurur. Bu puanlar Play-Off hedefinde ilerde o kadar işe yarayacak ki.

BOLU EKSİKLERİ ARADI

Altınordu, Bolu deplasmanında sahaya büyük avantajla çıktı. Çünkü ev sahibi kırmızı-beyazlı ekipte Guido Koçer, Santos ve Diarra gibi yıldızları oynamıyordu.
Ve Boluspor sadece Poepon'un şahsi gayretiyle bulacağı gollere bel bağlamıştı, olmadı. Altınordu'da orta saha ve forvetin güzelliklerinden ve kaleci Erce'nin kurtarışlarından övgüyle söz ederken defansın SOS verdiğine de değinmeliyiz.
Özellikle orta ikili sürekli hata yaptı.
Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun orta göbeğe bir çözüm bulması şart. Sinan ve Yusuf Abdioğlu'nun gidişinden sonra sezona Yusuf Yalçın ve Seydi ikilisiyle girildi onlar olmadı, Uğur Arslan ve Recep'le devam edildi ama bu ikili de çözüm getiremedi. Neticede Altınordu, Elazığ, Samsun'dan sonra Bolu'dan da zaferle dönerek gerçek bir deplasman takımı hüviyetinde olduğunu kanıtladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA