• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Öp Erce’nin elini YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Öp Erce’nin elini

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.12.2017, 00:00

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda uzatmanın 5. dakikası oynanıyor. Altınordu 2-1 önde ve Manisaspor can havliyle son atağı yapıyor. Perovic'in köşeye giden harika şutuna belki çok kaleci çaresiz kalabilir ama, genç kaleci Erce adeta uzuyor ve muhteşem bir kurtarışla topu tokatlayarak takımının galibiyetini ilan ediyor. Aslında son derece heyecanlı, bol pozisyonlu bir maç izledik. Altınordu 7 hafta sonra galibiyetle tanışıp şanssızlık perdesini yırtarken Manisaspor'u da yenildiği için eleştirmek haksızlık olur. Siyah-beyazlılar Mustafa Sevgi gibi bir tecrübeli yıldızın daha 19. dakikada kırmızı kart görmesiyle şoka uğradı, maçın büyük bölümünü eksik oynamak zorunda kaldı. Buna rağmen maç sonuna dek ayakta kaldılar, ligde gelecek maçlarda kurtuluş mücadelesini umutla götüreceğin mesajını verdi.

GENÇLERLE KAZANDILAR

Altınordu'da 11'deki 8 oyuncunun altyapıdan olması Türk Futbolu açısından gurur verici. Şeytanlar için de bu maç bir test, ligde nereye kadar gidilebileceğinin tartıya çıktığı bir karşılaşmaydı. İki yön vardı kırmızı- lacivertliler için. Bir yenilgi alt sıralara inmenin tehlike sinyallerini verecek, alınacak 3 puan ise Play-Off şansını yeniden yaratmak anlamına gelecekti. Kazanmasını bildiler, üst sıralara yeniden oynayabileceklerini gösterdiler. Maçın sağanak yağış altında geçmesi gençler için avantajdı.
Kış koşulları 90 dakika mücadele eden Altınordu'nun bundan sonra iyi sonuçlar almasını sağlayabilir.
Konuk takım için haftalardır suskunluğunu koruyan Mirkan Aydın'ın golle buluşması bu golcünün yeniden kazanılması anlamına geldi. Manisaspor'da kaleci Göktuğ, İsmail Haktan ve Perovic üçlüsü çok başarılıydı ama diğer oyuncuların gününde olmaması puan almalarını engelledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA