• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beceriksizler YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Beceriksizler

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.11.2017, 00:00

Denizlispor'da Keremcan'a sormak gerek: Takımın 1-0 galip durumda, hiç gereği yokken rakibe tekme atıyor, daha 37.dakikada takımını 10 kişi bırakıyorsun. İhanet değil de ne, bu öfkenin nedeni ne?
Arkadaşlarını düşünmüyor musun? Ve Altınordu... Herhalde böylesine bir cömert takım yoktur TFF Birinci Lig'de.
Eroğlu açıklamal
Öyle bir gol kısırlığı var ki çözen beri gelsin. Daha karşılaşmanın 2.dakikasında Mirkan Aydın golü atsa oyun tamamen terse dönecek tam Altınordu'nun istediği gibi kontratak futbolu oynanacak. Ama 10 kişilik rakibi yenemiyorsan Hüseyin Eroğlu'nun da bu strese bir açıklama getirmesi gerek.

DEFANS ÇOK KÖTÜYDÜ

bileceksin ki, kazanmanın da yolu açılsın.
Ama yan toptan öyle bir basit gol yediler ki gerçekten inanılmaz. Tabii Şeytanların üst üste talihsizliklerle boğuştuğunu da vurgulamak gerek. İki as kalecinin Erce ve Berke'nin sakatlanmaları, 3.kaleci Ali Emre'nin de aynı talihsizliğe uğrayıp yerini 18 yaşındaki 4.kaleci Ozan'a bırakması gerçekten şanssızlıktı. Üstüne üstlük Uğur Aslan ve Recep'in kart cezalısı olmaları ve Yusuf Acer'in sakatlığı tuzu biberi oldu.
A.Ordu'da kalecilerin şanssızlığından sözederken defansın da yan toplarda son derece zayıf kaldığını belirtmemiz gerek. Sinan Osmanoğlu ve Yusuf Abdioğlu'nu çok arayacağız galiba.

ERDOĞAN YOKLARI OYNADI

Ve Erdoğan...Yıldızlaşmasını, parlamasını, öne çıkmasını bekliyorduk fakat ne yazık ki haftalardır yokları oynuyor. Denizlispor 10 kişi kaldığı halde iyi mücadele ederek Ömer Alp ve Ziya'nın golleriyle derbiden net galibiyetle ayrılmayı başardı ve altın değerinde 3 puan kazandı. Reha Erginer'in Horoz'a yeni bir hava ve hırs getirdiği kesin. Yeşil-siyahlılar eğer bedavaya kart görme alışkanlığından vazgeçerlerse bu gidişle küme düşme adayları arasından tamamen sıyrılacaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA